egemomss 1 haftadır diyet yapıyorum,180 civarında çıkan şekerim düşmedi. Bugün insüline başlıyoruz. Artısı eksisi nedir,doğumdan sonra insuline devam ettiniz mi? Kisaca bilgi verir misiniz sabahtan beri ağlıyorum canım çok sıkkın..
Nazlimom egemomss ben insülin kullanmıştım doktorda hamilelikte geçerli doğum sonrası şekerin olmaz dedi doğum yaptığım gün ölçtüler şekerim normale bindi çok şükür insülinide bıraktım
Aselmeva_ Neden üzülüyorsun Allah beterinden korusun insülin kullan dikkat et birsey olmaz canım Benim 9 yasinda oğlum kullanıyor insulin ben de var seker ama insulin vermiyor 200 leri geçmezse 33 haftalık hamileyim napalm İdare ediyoruz Daha beterini düşünüp güçlü ol
egemomss Aselmeva_ benim ki 180 civarında çıkıyor dikkat etmezsem,dikkat ettiğimde 160larda çıkıyor. Bebeğe zararı olmaz dedi doktor ama üzülüyorum bebeğim için..endişeliyim çok.
Aselmeva_ egemomss Banada 200 üzeri zarar verir dedi doktor sürekli 200 lerin üzeri olursa insülin başlamadı keske başlasaydı bende çok istedim em azından arada kaçamak yaptığımda yukselmezdi
egemomss Aselmeva_ ne kadar illet birseymis gerçekten çok zor ya. 9 yaşındaki oğlunuz ne zamandır kullanıyor yavrum benim kıyamam genetik mi şeker?
Sevgikorkmaz Merhaba bendede yenı çıktı ınsulın kullanıyorum tokluk mu 180 çıkıyor ? Açlığın kaç bnde cok endıselenıyorum eğer yüksek gıderse değerler sabah akşam öğün oncesı günde ıkı kere aç karnına vurduravılırız dıyor bnde bebegım ıcın şüpheleniyorum ya bısey olursa korkusu cok fazla 😥😥😏 diyette yapıyorum ama cok fazla düşme yok suanda tek ınsulın kullanıyorum
egemomss Sevgikorkmaz merhaba evet tokluk 160-180 arası çıkıyor. Açlık 90larda çıkıyor genelde,doktor iyi olduğunu söyledi. Diyet bende yaptım ama düşmedi tokluk şekerim,insülin verdi yeni kullanmaya başlayacağım
Sevgikorkmaz Bendeee aynı durumdayım suan haftaya kontrolum var bakalm doktorum ne dıcek ve bebegın ne kadarlık canım