[silindi] Ofke sinir asiri duygusallik kaynanaya gorumceye gicik olma eşten tiksinme kizlar ne acayip bisey var icimizde kiiizzzzzz nerelerden gectiniz ben hala geciyorum bazen kendime geldigimde bu sacmaydi diyorum napicaz 😂😂
Kleopatra- [silindi] Karmakarışık şeyler içerisindeyim bende. Eşten tiksinme yok çok şükür tam tersi aşırı ilgi istiyorum😂 Herşeyi gözüme batıyor sinirlenebiliyorum. Neyse ki yufka yürekli beni alttan alıyor bebek muamelesi yapıyor garibim 😂😂
Misssitare [silindi] bende çok hassaslaştım. Kimse bana dokunmasın sakin sakin geçireyim istiyorum😇 heyecana, strese, duygusallığa hiç gelemiyorum. Eşimden de aşırı anlayış ve ilgi bekliyorum🥰
mhrmom [silindi] kızzz vallahi bende eşimden soğumuş gibiyim anlamadım 😂 ve evet eltime de gıcık oluyorum 🤣🤣
benkosarim [silindi] ilk haftalar herkesten tiksiniyordum herkes günde 3 kere yıkansın istiyordum yani bir eşim Bir ben var ama mesela eve biri geldi sigara kokusu ayak kokusu çok az bile olsa ben onu o kadar yüksek alıyordum ki sinirlerim bozuluyordu �nan yanımda uyuyan insanı kalkıp boğmak istiyordum çok şükür şu anda daha az gene mide bulantısı oluyor ama macun kokusundan falan
[silindi] mhrmom Cocuk hormonlari costuruyor kiz o icerde mutlu mutlu takiliyor bizide milelte sariyor ahahhshd
[silindi] benkosarim Benim gecelerim acilde geciyordu esim temiz bir insan olmasjna ragmen tiksiniyordum ne var bende ya diyip kendini kokluyordu mide bulantisindan mahfolmustum eltim olsun kaynanam olsun batiyor bana halada oyle dogura na kadar bele devam
mhrmom [silindi] amin amin böyle yaparak soğutuyoruz kendimizden ama 😂 ben de her şeye laf söylüyorum adam bir ara çıldırdı😅😅 kiminle konuşuyorsun, niye o tarafa bakıyorsun, niye etrafına bakıyorsun, herkese bakıyorsun hayırdır… ooohhoo daha neler neler🤦🤷
Kleopatra- [silindi] Evet vallaha amin 😂 İşten geliyor birde benimle uğraşıyor. Üstelik sinirimi seviyor adam. Sinirleniyorum anam bee hatunuma bak diyor gel de iyice kendini yeme ahahah
[silindi] mhrmom Allahtan esim cok sabirli sakin olucam sakin kalicam sakin sakin diyip odadan kaciyor ahhahshshsh😂😂😂😂😂😂😂yoksa varya coktaaannnn bitttiyddik
Asasasas Evet hormonlar sağolsun, duygular da üremeye başladı herhalde.. birken üç beş on dalga geliyorlar 😂 ama bizi yenmelerine izin vermeyelimm.. diyip ağlıyormuşum 😂😂