ozlemannem Merhaba, az önce transfer işlemim yapıldı. Bu süreçte nelere dikkat ettiniz? Beni de bilgilendirebilir misiniz? :)
Deleted4445656 ozlemannem bol bol yatıp dinlendim evin içinde yavaş yavaş yürüdüm ev işi yapmadım 🙈bol su sağlıklı beslendim hergün 1 adet avokado yedim tutunmasını sağlaması açısından🌸
gamzecee ozlemannem 10 gün boyunca yani sonuç alana kadar hiç kalkmadım sade her saat kalkıp az az yürüyüş yaptım evde oda rahme kan gitsin diye kabak çekirdeği yedim sağlıklı beslendim avakadoda öneriyorum stres yapmadım tutumu tutmadımı diye hiç düşünmedim dua ettim hayırlısı için inşallah güzel sonuçlarınız olur🙏
Trabzonliveasabi ozlemannem İlk transferimde yattım dinlendim sağlıklı beslendim ama tutmadı, 2. Transferde 2 gün yattım 3.gün şehirler arası yolculuk bile yaptım tuttu. Zaten doktorlar çok yatmayı önermiyor
Hadya Ben agir is haricinde gunluk yasantima devam ettim,sadece ilaclarimi hep ayni saatte duzenli bi sekilde kullandim.Tutmasi icin herhangi bi yiyecek tuketmedim,devamli yatmadim,kalktip yurudum,hafif ev islerimi yaptim derken 11 haftalik oldum bile😊
Tugcesena ozlemannem merhaba. Ben transfer günü ve sonraki gün hep yatıp dinlendim. Diğer gün artık oturmaya kalkıp kahvaltımı yavaş bi şekilde hazırlamaya başladım. Hareketlerim çok ağırdı. Bolca protein ağırlıklı beslendim.ceviz, kavrulmamış badem vs yedim hep. Dördüncü gün çook yavaş şekilde evimin yanındaki parkta yürüyüş yaptım. Normal hayatıma yavaş yavaş döndüm. Ama mesela 2 hareket halinde olduysam sonra gelip dinlendim mutlaka. Yan da yattım sırtüstü de. Önemli olan içini ferah tutman🙏 Allah ım çabalarımızı, dualarımızı karşılıksız bırakmaz. Kucağımızı doldurur inşallah
Limonzeytin ozlemannem yat 4.5gün uzan genelde iş yapma ağr kaldırma bol su iç avokado ye ananas nar kuruyemş ye faydası var. Kendıne dkkt et 😊
ozlemannem Çok çok teşekkür ederiim :) Bana da ilk 3 gün özellikle dikkat et 3 gün duş alma dediler. Sonrasında ara ara yürü sürekli yatma, sağlıklı beslen, nar, havuç, avokado, ananas tüketebilirsin dediler.