Bsrnura Kızlar çatlatma iğnesinden kaç gün sonra kaset test yapılır yada siz çatlatma iğnesinden sonra kaset test ne zaman yaptınız 12. Günüm bugun kimi 10.gün sonra diyor kimi 15.gün sonra🤭🤭
Nomame Bsrnura Benim de dün regl olmam gerekiyordu hem de çatlatma iğnesinin 12.günüydü sabah ilk idararla kaset test yaptım nagatif çıktı. Yarın 14.günde yine test yapacağım. İki gündür göğüslerimde ağrı var ve bugün arada kasık ağrısı oluyor. Sanırım regl olacağım 😕
Buse1509 Merhaba canım, doktorum 12 gün sonra test yaptır dedi fakat biz eşimle dayanamadık 11. Gün idrar testi yaptım çok silik çıktı ikinci çizgi hemen hastaneye gittik kan verdim pozitif çıktı
Bsrnura Buse1509 bazıları iğnenin etkisi geçmiyor o yüzden de pozitif oluyor diyorlar o yüzden kararsız kaldım doktorum da birşey demedi adetim de düzensiz olur benim sen erken gebelikmi yaptın canım kaset mi
Bsrnura Buse1509 yaaa canım ben eve yeni geldim kaset test yaptım bende de silik cizgi cıktı kasıklarımda adet sancısı gibi agrı vardı o yüzden yaptım birazda inşallah yalancı falan deildir 😍😁
Bsrnura Nisanduaaa1 ben dayanamadım yaptım silik cizgi var yarın kan vermeye gidicem bakalım ne olcak
Buse1509 Erken test yapmıştım ben canım, inşallah vardır gebelik 🙂 Yakınında hastane varsa acilde yaptırabilirsin