Tugbaky Merhaba kızlarrrr👋🏻☺️ Burda size çok soru sordum bi çoğunuz cevapladınız öncelikle çok çok teşekkür ederim 🙏🏼 Evettt gelelim hikayeme Cuma sabahı( 28.09.18) nişanım geldi diye yazmıştım ve sağolsun arkadaşlar cevap vermişti ama sançım yoktu suyum yoktu. Tüm gün teyzem yengem annem kuzenlerimin bastırmasından dolayı akşam 5 gibi hastaneye gitmeyi kabul ettim 🤔 Bu arada arabayla gidiyorum hastaneye kullanan benim yani çünküüü hiçççbir şeyim yok ☺️ Neyse efendim trafik falan derken 6 gibi hastanedeydik. Doktor nst ye bağladı çok minik sancılar görünüyo. Alttan muayene edelim dedi tamam dedim. Beni yatırdılar alttan muayeneye geçtik ve demekki başkaları çok sağlammış ben delirdim çünkü acıdan belki de doğumum yaklaşmış ondandı bilmiyorum 🙄 Doktor çığlık attı hemen yatış yapılıyo aç 6-7 cm en az açıklık diye tabi ben ne meryem ana otunu yapabildim ne de hurma yiyebildim çünkü epidural olcağımdan hiç bir şeye izin vermediler, hüngür hüngür ağlamaya başladım acıdan mı korkudan mı derseniz bilmiyorum hiç hatırlamıyorum öyle bi psikolojide oldum☺️ Vee hemen epidural istediğimi söyledim bu arada bunu baştan söylim benim vücudum anestezide pek uyuşan bir vücut değil o yüzden epidural benim hiç işime yaramadı 🙄 Neyse epidural vuruldu baktılar ben acı çekiyorum bi daha yapıldı ve bi daha yapıldı 🙄 Suni sancı takıldı tabi bi yandan sonra suyumu boşalttılar. Sonra aradan 2 saat falan geçti tekrar açıklık muayenem yapıldı ebe hemen geçelim 10 cm olmuş dedi 🙄 aldılar beni doğmhaneye ıkın ıkın gelmez 45 dk falan ıkınmışım ben 🙄 Çünküüüüüüüü benim normal doğum yapmam meğerrrrr çok zormuş doktor delirdi tabi (nöbetçi doktor) kim dedi sana normal yapabilirsin diye dedi kendi doktorum dedim kadın dişlerini sıktı 🙄 45 dk ne çektiğimi bilmiyorum burayı anlatmak da istemiyorum çünkü benimki saçma bi normal doğum oldu neyse Allah tan bebeğime hiç bişey olmadı 🤲🏻☺️ Sapasağlam şükürler olsun ki❤️ Ve 00.17 29.09.2018 dee bennnnn Defnemmmm diyeee bağırmışım çünkü kucağımda minik bişi vardı 😌❤️🐣☺️😍 bu duygu nasıl anlatılır bilmiyorum ama hani diyolar ya bebeği kucağına alıyosun hiç bişey hissetmiyosun bu öyle büyük bir ğerçek ki hayatımda bunun kadar daha gerçek birşey yaşamadım diyebilirim🤔 Ama evimize geldik ya öylesdeğişti ki herşey hatta evin her yeri müemmel bişey ☺️Allahım hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar versin. Lütfen seçimleriniziiii düzgün yapın doktor konusunda🙄 Ne çektiğimi bi ben bilirim o yüzden bu konuyu basa basa anlattım. Allahım hepinizi bir avazda kurtarsın inşallahhh ❤️☺️ biraz uzun oldu k.bakmayın
YeniAnne55 Tugbaky epidural icin risk var diyolar canim felc falan dogrulugu varmi bende dusunuyorum epidurali ama korkuyorum😕
Tugbaky YeniAnne55 Valla hiç sanmıyorum risk olduğunu 😕Sezeryanları bile epiduralle yapıyolar artık spinalle yani. Bence hiç bi sıkıntı yok.
Tugbaky eeeqq Teşekkür ederim☺️ Kemikten geçmiyo başı dedi sanırım çatıdan bahsetti ben hiç çatı muayenesi olmadım 40 haftada yapcaktı doktorum çatı muayenesini gelmeseydi eğer. onun öncesinde normal yapcan dedi hep 🙄