QUEEN088 girl_boy_annesi Ben otobüs yokta arabayla 17-18 haftamda arabayla 4-5 saatlık yol gitddim bişey olmadı.Ama yinede dikkat et😊
girl_boy_annesi Nis Teşekkür ederim canım 10 haftalık iken yaptığım da hafif kanamam olmuştu sonra geçmişti bu yüzden aklıma takıldı
Deletedmom_72 girl_boy_annesi 31 haftalıkken çıktım 17 saat molalarda yürüdüm ama ayaklarım çok şişti maalesef
humeyraa01 girl_boy_annesi Benim doktorum seyahat serbest demisti. 13 haftalıkken 8 saatlik yolculuğa çıktık araba ile.
Nis girl_boy_annesi benm 12 haftalıkken kanamam basladı 1 ay sürdü 9 saatlk yolda gitmsligim var canm
Rapunzelinanasi girl_boy_annesi 24 de 10 saatlik yola gittim, 27 de döndüm 🙈 buradaki önemli faktör riskinizin olup olmaması sanırım
girl_boy_annesi Rapunzelinanasi ya 10 haftalık iken hiç bi riskim olmamasına rağmen lekelenmem olmuştu bu yüzden tedirgin oldum inşallah yine aynısı olmaz🥰🤲🏼
Nis girl_boy_annesi ilk kızımdaydı progestanı bırakmıstım tamamen gectiginde suan 2. Hamilelgm sükür öyle birseym olmadı
girl_boy_annesi Nis çok şükür benim ilk çocuğum da düşük tehlikem vardı ilk 3 ay bundada pilesanta aşağıdaydı çıktı çok şükür her hamilelik farklı oluyor ya Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏼🥰