Burcu7260 Kızlar 19 haftalık hamileyim doktorun verdiği kan ilacını bu zamana kadar hiç içemedim mide bulantısı yüzünden küçük şişelerde olandan verdi ama midemi çok bulandırıyo doktordan nasıl bi kan ilacı istesem
Ebruliiiiiii Burcu7260 aynı ilacın hap versiyonuda var canım söyle onu yazsın istersen ben onu kullanıyorum
benkosarim Burcu7260 hap olsun o sıvı şekilde olan olsun hiçbir şekilde içemiyorum değerlerim çok kötü ama yapacak bir şeyim yok vallahi domates yiyorum işte pekmez yiyorum Demir hangisinde çoksa ona bakmaya çalışıyorum ama ilaç kadar destek olmuyor tabii ne olacak ben de bilmiyorum
ayse-nur94 Burcu7260 bana suda eritilen demir ilacı verdi eritince tadı meyve suyu gibi oluyor içebiliyorum isteyebilirsin doktordan
Nis K-bra1 decavid mi verdi bana d3 ve decavid verdi sonra gel kan degerine bakıp kan ilacı vercem dedi aynı sey degl galiba
K-bra1 Nis benim Nis ben decavid balık yağı bi de demir kullanıyorum başka da bir şey kullan demedi doktor devlete gidiyorum kalabalıktan dolayı çok ilgilenilmiyor maalesef
Fatimaaatilla benkosarim bak şimdi Bir bardak suya bir yemek kaşığı pekmez, çeyrek limon sık ve iç, bunu devamlı yapmaya çalış hafta 3 4 kez Sonra teşekkür mesajını bekliyorum, süper demir ve kan ilacı..
bayanmor12 Burcu7260 bana başından beri hap vermişti bugün çiğneme tableti verdi sanırım değerlerim yükselmiyor diye ama tadı güzeldi bi sıkıntı yaşamadım inşallah değerlerim yükselir muntemelen sizinde değerleriniz çabuk yükselsin diye ondan vermiştir o daha çabuk etki ediyor diye biliyorum
Ireemkcn Burcu7260 Bende de aynı durum 19 haftalik hamileyim zorla iciyorum kabizlik ve mide bulantisi yaptı genel olarak baktığım da yan etkilerine bulantı ve kabızlık söz konusu