Dileksb Kızlar travel sistem genelde önerilmiyor sanırım. Şöyle küçük tekerlekli kabin boy bir araba bakıyorum. Yanında puset ya da oto koltuğu olan kabin boy arabalar da oluyor mu? Önerilerinizi bekliyorum 🙏
Nis Dileksb joie e bebekten aldm kapannca kücülüyor cok yer kaplamıyo tek sıkıntı arkadan sürüyon öne gecmiyo bebek yüzünü üst tarffa bir file var ordan görebiliyon ama ziyani yok cok güzel
benkosarim Dileksb ebebek’te baby coupe cabin boy var craft A9 muadili vallahi şu anlık memnunum kullanmadım henüz ama hani evin içinde falan sürüyorum 360 derece dönüyor tekerler ama iki yönlü değil kapanınca çok az yer kaplıyor ve valiz gibi çekeceği var
Dileksb Nis aslında doğum Ekim başı olduğu için bebek arabası pek kullanılmaz diye düşünüyorum bebek 5 aylıkken fln kullanmaya başlasam öne çevrilmesi şart olur mu acaba bebeğin yüzünün
isimsiz34 Ben de chicco goody e bakıyorum ama fiyatı tuzlu ama arabada çok güzel tek parmakla kapanıyor muadili var mıdır acaba bilenler yazsa keşle
Nis Dileksb benmde Kasım cpçuğuydu kıs boyunca hic kullanmadım inanırmısın 3 yasına gircek su 1 senedir kullanıyom ama iyikide almısım ozaman 1100₺ simdi 5 binlerde bence almalısın