ozkayaaz_ 34 haftalık hamileyim karnımdan ara sıra çıt sesleri geliyor parmak çıtlatma sesi gibi acaba sizdede oluyor mu sebebi nedir yaşayanlar var mı 😏
[silindi] ozkayaaz_ ben dogum yapicam ama burada cok okudum bu sesler ile ilgili daha hic kendim duymadim☺️ Bebegin eklemlerinden gelen seslermis onlar☺️
Mercanmarin ozkayaaz_ Bende ilk kez dün duydum endişelendim ertarafa baktım kaç kez nerden geliyor diye ama karnımdan mı geliyor bilemedim yoook artık daha neler dedim hatta eğer öyleyse çok ilginç nasıl olur?😱😃
ozkayaaz_ Bende izobellaaa-_- bende üst üste 2 kere duydum merak ettim 😂 çok tatlı bi ses ama bir yandan da endişelendim iyi mi kötü mü 😏
izobellaaa-_- NurNaz doktor 37 hafta da alttan muayene yapalım dedi bende normal istiyorum dedim bakalım ne olacakkk
ozkayaaz_ NurNaz daha belli değil çatı muayenesi olmadım ama benim bebiş en başından beri Rahime yakın yerleşti ve hiç yukarı çıkmadı hep aşagıda durdu hafta içi kontrolüm var o zaman belli olur belki ☺️
ozkayaaz_ Mercanmarin çok tuhaf çevremdikilere falan da sormuştum onlar hiç böyle bişeyle karşılaşmamışlar çok tuhaf gerçekten 😂
Gmzbiri ozkayaaz_ şu an 36+3 üz 30.haftadan beri duyuyorum ara ara🤗 bebişin eklemlerinden geliyo diyolar👶🏻