Merveebuluttt İnanılmaz terliyorum duş alıyım 5 dakika sonra aynıyım hergün duş almaktan yoruldum😅 doktorumda fazla girme suya diyo ama olmuyo ben ilk defa bu sene böyle terliyorum hamileliğe yoruyorum hormonlara sizde böylemisiniz 🤦🏻♀️
minikkurabiyelerinannesi Merveebuluttt geçen yaz hamileydim bu yaz yine hamileyim ama bu yaz farklı 🙈 çok daha sıcak ve bunaltıcı
Merveebuluttt Ormanmeyvelii ben dikişliyim canım erken doğum riskim var suda fazla durmamı önermedi doktor
Nilssu Merveebuluttt bizim klima bozuldu ve yaptırmadık bidaha şuan vantilatör karşısından yazıyorum ama hiç bi faydası yok bu bunalımımı geçirecek tek şey klima 😩
Merveebuluttt merve-a seda2209 Busenurrr97 minikkurabiyelerinannesi sormayın kızlar 1 haftadırda konuşurken nefesim tıkanıyor yetmiyo yürüyünce falan budayeni güncelleme 😂🤦🏻♀️
seda2209 Merveebuluttt öldüm ama hayattayım tarifi çok zor 😂 sinir krizi geçiriyorum resmen normalde sıcağa dayanamam bide üstüne hamilelik eklenince iki katı oldu sinirden ağlıyorum hergn djcdjcn
merve-a Merveebuluttt evde resmen eriyorum devamli vucut dusu aliyorum 🤕 bu sene agustos cok zor yeni dogum yapmis annelere sabir diliyorum. Aralikta doguracagim icin mutluyum🫠🫠