Aleynaerayy22 Bnmv-1 Vurulursun aşı geldiği zaman ve gerekli bir aşıymış zaten doğumda Allah korusun mikrop kapma riski var bebekle
Ysmn17 Bnmv-1 20.haftada olmam gerektiğini söyledi doktorum sağlık ocağında oldum bende geç kalmamışsın hemen git ol canım
Annesininportakali53 Bnmv-1 ilk doz 20 ikinci doz 24 te vuruldum ki o haftalarda oluyormuş doktorum demişti aramişlardi sağlık ocağından
Nurtenahmet Bnmv-1 ilk 2 gün kolumda hassasiyet oldu benim başka hiç bir sıkıntı çekmedim. Haftayı da ebe söyledi ona göre gittim
irem_ctn7 Bnmv-1 Evet şu anda bir tık öyle olmuş ama normalin de 12. Haftadan sonra yapılıyor 🙈 Bir de ilk gebeliğim her şeyi vaktinde yaptırmaya özen gösterdim kuzum 🌸🥰
Suiii 23+1 gittim 1.dozumu anasağlıkta (ebenin ayarladığı tarihlerde ) vuruldum 2. Dozuda 1 ay sonra doktorumun bilgisi olupta yaptırıyorum
Nazendehanim Bnmv-1 anladım canım burda ileriki haftalarda vurulanlar da var sanırım önemli olan 5 ayı bitirmek
Bebegim_gulay Benim doktor olmasa da olur dedi , gerek yok falan dedi , bugün sağlık ocağında ki ebe olursan iyi olur dedi yarın olacağım 25+5 teyim