serdemgunes Happy momda herkesin erkek diye tahmin ettiği bebemin dün %80 kız olduğunu söyledi doktor ama bacak arasına göre değil kafa kemik yapısına göre hadi gelin yeniden tahmin yapalım 😊😊
Asel_im serdemgunes ben de kemik yapısına göre kıza benzettim canım alnı erkek bebeklere göre daha çıkık
Bebisscann serdemgunes valla ne yalan söylim, tibi erkeğe benziyor, erkek gibi kızın olacak maşallah 😍🙏
Ormanmeyvelii serdemgunes Valla ben bu kemik yapısından tahmini çok saçma buluyorum. 15 16 haftalık bebeğin ne kemiği olacak ki iskelet sistemi bile tamamlanmamış minicik erik kadar. Bence bacak arasını görmeden hareket etmeyin
girl_boy_annesi serdemgunes bana erkek gibi geldi bence bacak arasını görmeden hiç bir şeye inanmayın🥰
serdemgunes Asel_im 12. Haftada çok farklıydı bende hep erkek hissediyordum ama doktor haftaya çağırdı kesinleştirmek için bacağını açmıyor malesef 😊
serdemgunes Ormanmeyvelii bakalım haftaya gidince gösterecek mi çok öğrenmek istiyorum bence onun için açmıyor kendini 3 boyutlu baktı orda da kafasını aşagıya poposunu ters çevirdi hiç görünmedi 😂 bunlar hep meraktan
Mommm03 Ormanmeyvelii benim doktorum omurgasından kız oldğunu anladı ve hiç değişmedi smdi 2 yaşına girecek kızım var ve 12 haftalıkken demişti doktorum
serdemgunes girl_boy_annesi siz 12 haftalık ultrasonda kesin erkek benim oğlumununkine cok benziyor demiştiniz burda genelde tahmini tutanlar hep erkek dedi ama hayırlısı ilk bebeğim ne olursa olsun sağlıklı olsun 😊🙏
girl_boy_annesi serdemgunes Amin canım sağlıkla gelsin öğrenince haber et Çok merak ettim daha önce tahmin yaptığımı hatırlamıyorum size 🙈🥰