Rabianurbudak Aranızda ayağı böyle olan varmı ayağım daha kötüydü bu iyi hali benek benek kırmızılar çıktı kaşınıyor ve yanıyor şişliğide ne yapsam geçmiyor yürüyorum su içiyorum ayağımı uzatıyorum sade soda içiyorum ama geçmiyor birazdan acıle gidicem ama aranızda böyle olan varmı ???
Bebisscann Rabianurbudak kesinlikle doktora gitmelisin, karaciğer ve böbrekle alakalı olduğunu düşünüyorum, bebiş oralara baskı yapıyor kesinlikle, bir an önce doktora görün canım, inşallah geçecektir..
Ahsenmom Rabianurbudak Bencede bir sıkıntı var gibi duruyor hiç normal değil bu kadar şişmesi. Bende ödem topladım ayaklarım falan şişti ama bu çok başka birşey. İnşallah birşey çıkmaz gene de buraya da yazar misin bilgilenelim 🌿 çok geçmiş olsun
Elvanguzel Rabianurbudak bende böyleyim tek böbrekli olduğum için biraz daha fazla oluyor ama ayaklarımı kaldırıp uzaninca azalıyor çoğu gebede oluyor sizinkide fazla gibi sonucu bilgi verir misiniz
Rabianurbudak Elvanguzel ben ne yaptıysam gecmıyor yürüyorum uzanıyorum ama geçmiyor bide benek kızarıklık var ve kasıntı yanma oluyor tabi sonucu bilgi vereceğim