Aselminamm Arkadaşlar bebeğim döndü bugun hissediyorum anlıyorum hareketlerinden acaba doğum olurmu kasiklarima doğru cok fazla hareket ediyor her görende karnım aşağı inmiş diyor 1 2 gündür
Unzile35 Aselminamm Canım dönünce Doğum olmaz ki 🙄 benim 23 haftadan beri dönük 35 haftalık olucam yarın nişan su gelmesi sancı falan olması lazım Doğum için. Dönünce karnın ağırlıktan biraz aşağı duruyor ve hareketlerini aşağıda hissediyorsun normal olarak
Gamzestetik Aselminamm döndüğünü nasıl hissettin ben hissedemiyorum neresi neresinde 34de tersti şimdi 36 oldu bu hafta gdicem doktora. Bide dönmesi için bişey yaptınız mı?
Busraszgn Aselminamm zaten 36 haftalikken aşağı inmesi normal 36da iniyor daha dün okudum dönmüş olmasi da çok normal yani erken doğacak anlamina gelmiyor bunlar
Minnakkkk Gamzestetik benım gıbı anlamayan bırı daha 🙈🙈 aynen canım bende anlamıyorum neresi neresınde herkes dıyor ya Yok kafası Yok kolu falan bana kalsa heryer ya kafa ya tekme 😀😀
Gamzestetik Minnakkkk ya bende yaa bu kesin kafası diyorum soruyorum ayy yok o dizi diyorlar benimki bide saf makat duruyordu ayakları da yukarda kafasının yanındaymış 🤦♀️ Mümkün diil anlayamıyorum
Gamzestetik Denizaraf saf makat duruşmuş ayakları da yukardaymış yani üst tarafım hep boş bide göbek deliğimin hemen üstünden asagıya dogru başlıyorr 🤷♀️
Minnakkkk Gamzestetik offff bende anlamıyorum canım soruyorlar yan mı yatıyor yoksa dik mı ne bıleyım ben bı yerlerden bıseyler gelıyr ilte 😀😀 ben nasıl durduğunu da bılmıyrm em son gıttıgımde popısunu kaburgama dayamıs keyfı yerındeydı sımdı cumartesıyı iple cekıyorum 😀😀