misslavinia1 Görümceciğim aşure yapmış benide çağırdı geldim. Karşılıklı kahve içiyoruz. ❣ Sizlerde kahvelerinizi içeceklerinizi alın gelin konusalim neler yapıyorsunuz sohbet edelim canım çok sıkılıyor.😏
Bebisscann misslavinia1 bizde bacımla soğuk kahve içiyoruz, sizede afiyet olsun, off hayat boş iç iç coş ssgjkk 😁😂😍
eylulicten misslavinia1 millet gorumceden dert yanar ekmekle dover siz kahve keyfi 😂😂 allah bozmasın canimmm 🧿🙏🫶
kalbimdekideniz misslavinia1 bebem uyuyor bende uzandım birazdan uyanır 🥲🥰Afiyet olsun sana bende rezenemi yapacağım
Kleopatra- Böyle hayırlı görümceler görmek beni mutlu etti kız 😂 Siz kahve için ben cicibebe süt keyfisi yapacam şimdi vallahi kahve hiç sevmem 😂😂
misslavinia1 Kleopatra- afiyet olsun canm😊 Ay benim görümcelerim çok şükür simdilik iyiler aramız iyi allah bozmasın.😅😅
misslavinia1 eylulicten amin amin 😅 3 görümcem 3 eltim var en kucukleri de benim Görümcelerim iyi çok sukur eltimde biri başka sehirde bi zarari yok diger ikisi burda. Onlarda büyük olanla bi sorunumuz yok küçük YILAN YILAN YILAN baska da birsey demiyorum 😅🤷♀️