Tgculsn ilk başta ben de şok oldum çok ağladım allahım nolur gördüğüm şaka olsun diye hem de ben kendi bildim bileli anne olmak isteyen biriydim, 4 tane test yaptım hepsinde çift çizgi çıktı üstelik kendimi suçlu da hissettim sanki kendi kendime hamile kalmışım gibi. Eşim, kaynanam ne tepki verecek diye çok korktum. Eşim çok şükür iyi tepki verdi ama kaynanam beklediğim tepkiyi verdi. Şundan sonra değişiyor, bundan sonra iyi hissediyorsun filanlara göre hareket etmeyin sonra hissetmezseniz daha kötü oluyor, hiç anne gibi hissetmicem sanıyor insan. Kalp atışını duyduğumda şükrettim mutlu oldum, hareketlerini hissettiğimde şükrettim mutlu oldum, her biri beni evet birer adım daha yaklaştırdı annelik hissine ama öyle insanların dediği gibi birdenbire o annelik duygusu bahşedilmedi yani. O yüzden ben de sürekli hiç kimse hak etmiyor bu bebeği, bahtsız yavrum daha şimdiden istenmeyen bebek diye ağladım, sonra ağlayıp onu üzüyorum diye bir daha ağladım. Velhasıl kelam şuan 36 haftalığız hareketlerime tepki veriyor, içimde kıpırdıyor benim de kalbim pır pır ediyor ilk günler hissettiklerimi gerçekten hissetmişim gibi gelmiyor. Hala tamamen o annelik duygusunun yüklendiğini düşünmüyorum kendime ama o ilk günler hissettiklerim gerçek gibi bile gelmiyor şuan sizin için de zamanla süreç bu şekilde olacaktır eminim. Şimdilik hissettiğiniz duygularınıza izin verin, kendinizi böyle hissetmemeliyim diyerek yıpratmayın benim kendime yaptığım gibi. Tünelin ucunda ışık var söz veriyorum🌸