Nus_12 Arkadaşlar tedaviyle gebe kaldm ozeldeki doktorum önlem amaçlı hastalarına hep kullandiriyomus son ana kadar bı gün önce kesiyomus doğumdan.dün benim bı sancım oldu.devletteki doktorum 36 da kesebilcegimi söyledi ignemde 3 tane kaldı napsam bilemedim siz naptnz anı bı doğum olursa ya risk olursa korkuyorumda bı sorun olurmu
Burcu-2634 Nus_12 benim doktorum da corona oldum diye 31. Hafta da verdi halen kullanıyorum doğumdan 20 gün sonra bırakırsın dedi 36. Hafta oldum kollarım hep mos mor harita gibi 😂
gldn065807 Nus_12 gece 11 de iğne mi vurdum gece 4 doğuma gittim normal doğum yaptım hiçbir sıkıntı yasamadım
minikkurabiyelerinannesi Nus_12 Bence doktoruna danış çünkü doğumdan 1 gün önce kesiyorlar seninde doğum ne zaman belli değil yani 36da olabilir ama 38,40 da olabilir bebeğini riske atma uzman görüşü al 👍🏻
Nus_12 mor_menekse dün ağrım olunca korktum ama bu aylarda olabiliyormuş 35 hafta olduk pazar 36 olucaz inşaallah daha da kullanmam
mor_menekse Nus_12 bende kullaniyorum hem iğne hem coraspin şuan 26 haftalık olduk. Doktorum 32 de coraspin birakicaz iğneyle devam edecegiz dedi sizde de öyle mi oldu
Nus_12 Burcu-2634 doğumun başlarsa kullanmak da sorun yapabiliyor kan sulandirdigi için kanama olur diye o yüzden
Nus_12 mor_menekse aynen 32 de coraspin bıraktım bunu doğuma kadar kullandiriyomus şükür pıhtılaşma sorunu yokda tedaviyle gebe kalanlarda kullandiriyomus hep önlem amaçlı devletteki 36 da kesebilcegimi söyledi
Nus_12 gldn065807 yaaa içimi ferahlattiniz bende 36 da keseyim 3 tane kaldı vurmasamda bişey olmazda Allahn izniyle de ne bileyim
JaleTogrul Nus_12 ben hamileligimi ogrendigimden beri hep kullaniyorum bu gune kadar .. simdi kullandigim hap ama sonrasinda 4 eylulden baslayarak hapi durdurup iyneye gecmemi soyledi.. su an 32+4 haftaligiz .. ne zaman kesecegini bilmiyorum vallaha sadece soyledim bende durum bu yani
Nus_12 JaleTogrul Allah kolaylaştırsin yukarda kullanıp doğuma giden olmuş Rabbim korusun bebeklerimizi bizi hayrla kucağımiza alalm
S1907 Nus_12 doktor önlem amaçlı 5 ay kullandırdı,hatta daha kullandrcktı başka doktora geçtm gerek yok bırak dedi,bende bıraktm ,diğer doktorum kullanmk istiyosanda 36da kes dedi
Tugder Ben hamilelik başından bu yana hem ecopirin hem de iğne kullandım . Ecopirini 35. Haftada bıraktırdı . İğneyi son güne kadar yapacağız dedi . Öyle de oldu . Ecoprini her kontrole gittiğimde de sordu bıraktın dimi o çok önemli diye .