Serenay07 Kızlar yamuna korse kullanan varmı kaç beden aldınız alan varsada ben 77 kiloyum suan dogum yapacagm 5 gun sonra kullanıcam ama hangı beden alsam bılemıyorm korse kullanan varsada ne kadar sonra kullandı ve sonuc aldınız mı markası fark etmez ?
TeoMom Serenay07 Ben çok memnun kaldım yamunadan zayıflama sürecinde almıştım beden için hamilelik öncesi bedeninize ve kaç kilo aldığınıza göre karar verilebilir
zeliiiiihaaa Serenay07 ben yamunanin temsilcisine sordum korse kalıcı kilo verdiriyor mu diye doğum sonrası kalıcı kilo vermek istiyorsan termal tayt almam gerekiyor dedi bende termal tayt aldım 70 kiloyum L beden aldım Doğumdan sonra değil ama normal zamanda kullanan bir arkadaşım vardı memnundu bende aldım
Serenay07 TeoMom 65 kıloyla hamıle kaldım 76 kıloyum sıparıs verecgm hangı beden alacgımı bılemedım dogumda daha yapmadım sız kac kıloyla hangı bedenı aldınız
TeoMom Serenay07 Benimki dokum kilosu değildi canım 🥴 Bir boğa burcu olmanın hakkını sonuna kadar vererek 116 kiloya kadar çıkmıştım 😬 sonunda 65e kadar düştüm m beden giyiyordum ama hamile kaldım tabi doğumdan sonra yine diyet yolları beni bekler😂 ben verdiysem sen doğum sonrası kilolarını hayli hayli verirsin zaten 10 kilo almışsın ama göbeğin toparlanması için mutlaka korse tak çok güzel toparlıyor
Zuhali41 kozdan bende hamilelikten önce zaman zaman kullanan biri olarak en çok beli sekillendirmesini beğenmiştim 😂