Bebeğim iri olduğu için ve kanala girmediği için Cumartesi günü sezeryan yapacaktık doktorumla bu şekilde kararlaştırmıştık ancak kızım cuma gecesi sancılarını başlattı 3 cm kadar açıklığım zaten vardı bekledim saat 5.30 gibi neredeyse 5 dk da bir sancılar geliyordu bu arada sancıları gerçekten anlıyorsunuz belimi ikiye ayırıyorlar demiştim😂 hemen elimle birlikte hastaneye gittik eşyalarımızı da aldık nst ye bağladılar sancılarım yüksekti ama nst de bile bağlı kalamadım çünkü ayakta kalmak istiyordum orda yaptığım hareketleri şuanda yapamam oturuşların kalkışlarım sancıyı karşılamalarım hepsi profesyonelmiş ama ben daha önce hiç yapmamıştım kolumu bile ısırmışım farkında değilim önce 4 cm olduk daha sonra 6 cm ama bebeğim iri ve normal doğum belli değil içimden normal yapmak istiyorum sancılarımı da çekiyorum sonra bana sezeryan ihtimalim yüksek olduğu için sondayı takalım dediler doktorum geldi doğumhaneye gittik muayne etti 8 cm açıklığım vardı suyum gelmedi ve bebeğim kendini yukarıya doğru itti pozisyonu asla müsait değildi zorlarsak zarar görebilirdi ben çok ağlıyordum çünkü gelmek istiyor ama gelemiyor diye hemen sezeryana iniyoruz dedi ve indik sancılarım çok fazla iğneyi bekinin ordan takarlarken çok zorlandım çünkü çok sancım vardı ve hareket etmemem gerekiyordu sonra bir uyuşukluk geldi his var ama acı yok bütün herşeyi hissettim ama acıyı hissetmedim sonra bir ağlama sesi ve bebeğim geldi dünyama iyi ki geldi zorlu ama güzel bir doğumdu kendi istediği tarihte kendi seçimiyle geldi aklımda bir soru işareti kalmadı istediği tarih bu değilse diye hep kendimi sorgulıycaktım planlı olsaydı hayırlısı böyleymiş tabi ki sezeryan sonrası zor kolay diyemem benim bugün 5. Günüm hala zorlanıyorum normalmiş bir an önce toparlarım umarım sezeryan sonrası karnıma bastırdılar bir de odaya çıktığım da kanı çıkarmak için işte o çok can yakıcıydı 😖😖😖 kendimizi zorlamamız gereken bir dönem bu geçici dikkat ederek yürüyorum eğilmiyorum eşim de herşeye yardım ediyor saolsun bir an önce toparlamak ümidiyle kızçem de uyurken yazmak istedim🤍🤍🤍🤍