Fatma0090 Sinemkaan adana seyhan başkent özelde yattım sezeryana 10bin dediler günlük yatağa da 400 küsür dediler
Irem88- Sinemkaan allah nasip ederse Eylül ün başı gibi doğumum medlline da yapıcam 10 bin doğum ücreti😔 fiyat yüksek ama doktorumdan çok memnunum❤️
Papatya1997 Sinemkaan ben metroya gıdıyorum Erkan Özer’e oranın suan mevcut doğum ucretı 4.500 işte bı akdenız kartı var ona yüzde 10 mu 15 mı ındırım oluyor 4100 falana düşüyor
merve211 Özel Adana üniversal hastanesinde yengem yaptı sezeryan 4000 di diğer yengem normal 3000 küsüre yaptı ikiside bu yıl haziran ve ağustos ayında iki ay arayla yaptı
merve211 Sinemkaan evet canm bende şuan aynı doktora gidiyorum bekarlıktan tanıyorum çok iyi bir doktor önceden ortadoğudaydı şimdi Adana üniversal hastanesinde
Irem88- Ayseport sevgi sarı demir ikinci kızımıda 7 yıl önce kendisinde doğurdum Allah nasip ederse bunuda inşallah o doğurtucak normal doğumu destekleyen bir doktor tatlı dilli insanı panik yapmayan bi doktor
kbralya01 Irem88- bende medlineda sevgi hocaya gidiyorum ilk hamileliğim gerçekten çok memnunum dediğiniz gibi çok tatlı dilli naif bir insan. Verilen paraya değicek bi doktor ❤️
Betulxxx Bende ebru tarıma gidiyorum özel muayene ye. Medline gidiyor doğum için ama çok para isterler bilmiyorum . Riskli gebeliğim var o yüzden takipliyim. Kendi doktoruna 10000 diyorsa bana 15000 derler herhalde