Berrika5 29 haftalık gebeyim. Her akşam isim bakınıyorum ama yok yok 😂 Rüyamda öyle garip bir isim gördüm ki. Koyamam 🙈 Size de oldu mu o isimler neler 😂
cahillesohbetikestim Berrika5 neymiş kız o isim merak ettim 😄 bende olmadı oğlumun ismi daha hamile kalmadan belliydi ama bu sefer kızda olsa erkek te isim yok ne yapacağız bilmiyorum 😁
HappyNewMoom Berrika5 Daha evli değildim eşimin ailesi tanışmaya gelmeden bir gece önce kucağıma bebek verdiler ismi Leyla Duru dediler çok beğendim kız olursa koyacağım
Hanife47 Berrika5 benim Allah nasip ederse oğlum olacak cinsiyetini tam bilmiyordum hep erkek görüyordum en son gördüğüm rüyada oğlumun adı Muhammed di eşimde kabul etti bu ismi bide yanına başka isim koyacam inşallah şuan lik baran düşünüyorum yani Muhammed baran
Merve201119 Berrika5 bir defa rüyamda gördüm oda çok garip ruyaydi benim kızım doğmuş ama ben 5 yaşına gelince görüyorum onu babası adını Dünya koymuş hani Defne olacaktı diyorum ne bileyim o an aklıma bu geldi koydum diyor
Berrika5 cahillesohbetikestim gülmeyelım 😂 Rüyamda sapsari lüle sacli maviş gözlü bir kızım oluyor. Şöylece sesleniyorum “LEYDİ GEL ANNECİM” 😂
Zuzuu86 Yanı derler ki rüyaya giren isimler anne karnında konuyo ahiret hayatından o isimle cagırılcak 🤷🏻♀️
milatlas13 bana da rüyamda birisi çocuğunun ismi Yunus Emre olabilir dedi. Kavga ettim o kişiyle rüyamda, hayır olamaz, ben çocuğuma arapça isim koymam diye :)
Berrika5 milatlas13 bende Arap ismi istemiyorum diye fink atıyordum. Rüyama britanya adaları düstü 🤭🤭🤭🤭
AslanBebeginAnnesi HappyNewMoom Duru çok güzel ama Leyla’yı bilemeyeceğim ismi leyla olanların kafası da biraz leyla oluyor yani akılları bir karış havada oluyor çok dalgın tipler oluyorlar🙉🙊😂
HappyNewMoom AslanBebeginAnnesi ahahaha ay valla hiç bu yönden düşünmemiştim ama o kadar benimsemişiz ki başka isim düşünemiyorum inşallah öyle olmaz 😂