Melkur Günaydın 4+4 den selamlar kızlar karnımda sancı var adet olacakmışım gibi dünden beri sizce normal mi ?
kayaa0 Melkur adet sancısı gibi olur demişti bana da doktorum bebek yerleştiği için. Ama tabi herkesin sancısı bir olmayabilir. Doktoruna sorabiliyorsan bi de ona sor
Melkur kahvesever__ dün ve bugün oldu sol tarafımda daha çok bende öyle düşünmek istiyorum birde kaç gündür afedersiniz büyük tuvaletimi yapamıyorum o da etki etmiş olabilir mi?
Melkur kayaa0 bana da devletteki doktor bi öyle demişti bir de arkadaşım öyle dedi ama hafif olur diye düşündüm bu her an regl olacakmışım gibi hissettiriyor
A_syma Melkur Benimde bu gebeligim cok sancili basladi. Normal dedi doktorum. Kanama oldugunda gel demisti. Cok sukur olmadan atlattik ilk donemi.
kahvesever__ Melkur olabilir canım benimde çok ağrırdı kasıklarım karnım aynı adet olacakmışım gibiydi
A_syma Melkur Azala azala 12 haftaya kadar sürdü. Birazda zor geciyor gebeligim oyuzdende ara sira kramplarim oluyor hala. 18 haftaligim
Melkur A_syma anladım çok teşekkür ederim cevaplarınız için Allah size de hayırlı gebelik süreci ve doğum nasip etsin inşallah 🙏🏻
Melkur kahvesever__ içimi rahatlattınız gerçekten siz ve diğer yazan arkadaşlar çok teşekkür ederim ♥️