first-motherhood Merhaba anne adayları, Aranıza yeni katıldım Rabbim herkesin güzel hamilelik yaşaması ve sağlıklı bir şekilde cocuğunu kucağımıza almayı nasip etsin. Benim sorum istanbul maltepe civarında doğum için önerdiğiniz bir hastane var mı?
Seymasayinn first-motherhood Canım hoşgeldin . Bende Maltepe de oturuyorum benim iki doktorum var yakın olarak Bezmiâlem Dragos’ta Ebru hanım . Diğeri de Emsey Gülcan hanım . Ama daha çok Gülcan hanımdayım .
first-motherhood Hoşbuldum canım Benim gittiğim özel bir doktorum var ama klinik olduğu için doğuma geldiğinde yüklü bir miktar istedi buda bdni aşar. Bezmialem bende düşüyorum ama kararsız kaldım ilgilenmezler diye. Kurtköyde çok uzak acil bir durum olur yetişemem diye korkuyorum
Seymasayinn first-motherhood Bende acil durumlar İçin Bezmiâleme gidiyorum normal zaman İçin Emsey e ama memnunum ikisinden de .
first-motherhood Bezmialemde doğum ne kadar acaba bilginiz var mı bir de doktor ilgili mi? Toprak hastanesine gitmek istiyordum ama yasemin hanım gitti birsen hanıma da gitmek istemiyorum