Sinemkaan Haftasına göre küçük veya büyük bebekler fark ediyor mu 38 .nci haftada mi doğum oluyor öncesi sonrasi olan varmi
_mir_6547 Sinemkaan benim ilk doğumum sezeryan oldu 39+2 de oldu suan 23 haftaligim buda sezeryan olucak ama galiba 38 haftada alıyorlar
3babymom Sinemkaan ilkim sezeryanla 38+1 de 3100 Gr doğdu ikinci de sezeryanla 38+3 2900 doğdu şuan 3e hamileyim 35+4 olduk bakalım bu ne kadar olucak 🌸
kahvesever__ Fsv sabah nişanım geldi gece suyum geldi öyle gittik hastaneye yatış verdiği sonrasında Altan fitil verdiler açılmam çünkü 1 cm’ydi ve sonra sancın oldukça açılman olacak dediler 3 cm sonra epidural taktılar ben epidural normal doğum oldum
Pnrtrz kahvesever__ epiduralle normal doğum nasıl oldu bıraz bılgı verırmsnz ben ilk bebegımı epıduralsız normal doğurdum öldüm çok zordu sımdı epıdural bende dusunuyorum ama kalıcı hasar bırakıyo dıyenler var korkuyorumda acıyı sancıyı nekadar hıssettınz nekadar zor oldu
Rumeysabas Rumeysabas arterde direnç vardı bebek küçük diye erken aldılar gelişim geriliği vardı bebeğe bağlı gelişim de problem yoksa zamanında doğum gerçekleşir
kahvesever__ Pnrtrz doğum sırasında hiç bir şey hissetmedim ama dikiş atıldı anda hissetim bel ağrısı kalıyor evet
Pnrtrz kahvesever__ ya acaba herkestemi kalıcı oluyor epıdural vurdurmasamda normal doğumu daha göze alamıyorum sezeryan dusunuyorum 35. Haftadaym gıttıkce korkuyorum😔