Mariam1 Kizlar ben 17 haflik 2gunlik hamileyim şeker yükleme testi yaptıran varmı kimse tavsie etmiyor siz naptınız
geyiksaniye Mariam1 ben yaptırdım yanılmıyorsam 25. Haftada yaptım. Kararsızdım ama yapmakta fayda var keşke yapsaydim diye aklınıza birşey kalmaz zor bir işlem değil
Unlukacar Mariam1 bu önermeyenler acaba bebeğinin başına Allah korusun olumsuz bir şey geldiğinde senin kadar içi yanar mı sen milleti değil doktorunu dinle gebelik şekeri su fazlalığı iri bebek ve ani kalp durmalarına yol açıyor 38 haftalık bi anne milleti dinleyip yaptırmadığı için bebeğini kaybetti ve pişmanlığını yazdı 2. Gebeliğim 2sinde de yaptırdım
Huriye1996 Mariam1 26da yaptırdım. 75cc glikoz alındığı için vücuda bazıları onermiyo. Ama insilun direnci çok çok önemli gebelikte. Bebegin gelişimi ve sağlığı için. Ona göre diyet uygulayıp, yol izliyorlar. Nesi kötü olabilir ki.
DidemDnnz Mariam1 ecee_1 Arkadaşlar kim önermiyormuş? Önermeyenlerin uzmanlıkları neymiş? Canan Karatay bir taş attı bir sürü insanın vebaline girdi yok yere. Bu konu 2 günde bir açılıyor arama kısmından arayın insanların başına neler gelmiş ne deneyimleri var okuyun.
eylulicten Unlukacar katiliyorum. Bende yaptirmasaydim gebelik sekerim oldugunu bilmeden yiyecektim daha cok sekerim cikacakti. Normalde seker hastaligim yok ama gebelikte sekerim de troidim de cikti. Önermeyenlerin hepsi doktor olmus zaten
Mariam1 Unlukacar çok merak ettim tabiki bebek sağlık önemli şimdi akadar hiç bişe eksik yapmadık doktor kontrolünde bile özele gidiyoruz
Unlukacar eylulicten kesinlikle canım zaten gebelik şekeri gebelikte ortaya çıkıyor doğumdan sonra kayboluyor en azından şuan biliyorsun ve ona göre besleniyorsun
ecee_1 DidemDnnz şahsen kendi adıma kimsenin dediğine bakmam,ben doktorumu dinleyip ne gerekirse yapma taraftarıyım❤️Çünkü en ufak şeyde(Allah korusun,yazdıysa bozsun🙏🏻) o insanlar umruna takmıcak,böle kişileri dinlemeyin derim…
ilknurrr_14 Mariam1 Ben yaptırmadım.Ailemde şeker hastası olmadığı için ve şeker yüklemesinin iyi olmadığını düşünüyorum.