Ozge Dilarakr granül deterjanlar makinayı bozuyor diye almadım. Ama sonradan öğrendim ki suyla açmak gerekiyormuş kullanmadan önce. Granül alacaksanız ufak bir uyarı 🌸
Tugceakts67 Dilarakr granül aldım bence tavsiye ederim ilk kiyafetleri için çok doğal ama bol koymayın arkada kullanımı yazıyo ve doğal sabun kokusu okadar güzel ve doğal ki hiç geçmiyor yıkayıp utuledim yumuşatıcı da e ebebegin markası var onu aldım memnunum kokuları çok kalıcı daha kullanmak nasip olmadı dolabını açınca bile kokusu sarıyor her yeri ☺️
Limonzeytin Dilarakr hacı şakir granül toz olandan almştm memnunum tavsıye ederim. Ymuşatıcı kullanmıyorm.
Zeeynepp Dilarakr Sıvı aldım uni baby nin yıkadım çok güzel kokuyor ama yumuşatıcı almadım zaten önerilmiyor gerek yok .
berceste5155 Dilarakr temiz içerikli diye rahiki mahtum sayfasından papatya özlü bebek deterjanı aldım lekeli çamaşırlar içinde oksi leke çıkarıcı aldım bebeğim doğmadığı için tecrübe edinemedim henüz bir kez kullanabildim
Akira kalbiminpariltisi emin olun hiç bir ürün temiz değil. İçinde kimyasal olmayan bir şeyin leke çıkarmasına imkan yok. Doğal sabunlarda bile kostik var. Giydirdiğiniz kıyafetlerde boya var, ıslak mendil havlu tuvalet kağıdı bile kğlyasalllarla dolu. Bundan kaçış yok maalesef
kalbiminpariltisi Akira bizim görevimiz bunu en aza indirgemek oluyor yoksa şu da çok mantıksız hepsınde bir şeyler var zaten diyip en kötüsünü almak akıl işi değil. green clean , siveno gibi markalar gayet temiz içerikli. ürün içeriğini okumanızı öneririm.
Cananyildiz Dilarakr ben duru toz granül aldım cok güzel bebek kokusu ve dogal en sağlıklısı o bence ben memnun kaldım ilk çamaşırlarda ve yumuşatıcı kullanmayacağım almadim gerek yok bence bu deterjanda
Masumanneinci Dilarakr dalin granül aldım ben. Mis gibi de kokuyor. Yumuşatıcı kullanmadım, gerek duymadım.
Ebuli3454 Dilarakr Ay dalin marka sakın alma da ne alırsan al dalin iğrenç yumuşatıcısı bile iğrenç baştan aşağı vasat.. ben kızım da omo hippoalerjenik kullanmıştım mis gibi kokuyor du uni Baby yumuşatıcı kullanmıştım.. ama oğluma yeni çıkan Eyüp Sabri Tuncer aldım o da çok güzel denemeni tavsiye ederim
Esramardenhakan Ebuli3454 kesinlikle katılıyorum dalinin herşeyi berbat ıslak mendilini bir ara almştım oğlumun pişiği için baya uzun bir süre ne kullandıysam geçmedi meğersem ıslak mendili tuzluymuş
1erkekkannesiiii Ebuli3454 ben de katılıyorum dalin markası cok kötü. Sadece şampuanı aldım kendim kullanıyorum sorun yaşamadım bebişe zarar verirse hemen unibaby ya da başka bisey alırım kendime bayağı aldığım için ziyan olmasın dedim 😁
Berattahaannesi Dalan granul sabunlusu var bende onu kullanıyorum cok guzel de kokuyor ve yumusak yapiyor
derinnguney Gizemozge92 @Dilarakr roxy temiz deterjan listesinden çıkmıştı en son, bende aldım iki defa durulayarak kullanıyorumbm
minnosanneyim ![ ben bunu almıştım kullandım kokusuz bir de ecocert sertifikası da var yorumlarını okuyarak almıştım memnun da kaldım tavsiye ederim 🥰
Ozlemtastekin Takip ettiğim ve paylaştığım sayfada detaylı içerik incelemesi yapılmıştı o yüzden burada paylaşmak istedim.Bize güzel gibi görünen çoğu markanın içeriği maalesef hiç de güzel ürünlerden oluşmuyor bu açıdan öncelikle detaylı içerik incelemesi öneriyorum.♥️
Sarahh Esramardenhakan jhayır yapmıyor zaten bebek deterjanlarıda kimyasal barındırıyor hernekadar içeriği temiz denilsede
Ebuli3454 Esramardenhakan Herşeyi zarar veriyor bebeklere ben kızıma şampuanını almıştım çocuğum vucüdü balık pulu gibi döküldü saçları döküldü koptu. Bence bu markayı piyasadan kaldırmaları gerek bebeklere sağlıklı bir seçenek değil