Acbucocuk Aşı var diye bugün gidicem acaba kan tahlili falan istencekmi doktor soylemismiydi hatirlamiyorum ona göre az biseyler yiyip gideyim cok açim 🥲
Alparslaninannesii Acbucocuk ben birkaç gün önce oldum tetenoz aşısı tahlil fln yapmadı tok gel demişti ztn
Acbucocuk Alparslaninannesii senin yuzunden yedim meger ac gelmem gerekirmis 😝😝 neyse yapacaklar yine cevab icin yinede tesekkur ederim
cicekcikiz Kızlar ben yurt dışında yaşıyorum 31 haftalığım bu zamana kadar hiç aşı vurulmadım gebeliğim boyunca. Kaç aşı vuruluyor ve kaçıncı haftalarda
Busra_05 Acbucocuk ben aç gittim aşıyı vurundum aile hekimim kan tahlili istedi o yüzden aç gitmişim iyi ki özellikle sordu çünkü aç mısın diye
Alparslaninannesii Acbucocuk ben gittim bana tok demislerdi bilemem yani sizin doktor ne der dedim hatta sonradan ne bilim cvp vermeseymisim keske
Acbucocuk Alparslaninannesii bisey olmaz tokluk sekerine bakmış oluruz dedi 🥰 zaten yemesem bayilirdim birden aclik vurmustu bayilirdim heralde. Tekrar tesekkur ederim 🥰❤