SOSmom benim bebepim 36,haftalık doğdu. 1 numarayı biraz fazla kullandım. 350 ye yakın. 100 tane falan yeterli olur vaktinde doğan bebeğe. Toplu alacaksan 170 li 210 lu, falan oluyor onlar 1 tane yeter. 2 no da aynı şekil. 210 tane almştım. Bitti 3 e geçtik. 3 no 192 tane var. Bitince 4 e geçicem. Hani hepsi çabuk geçiyor. En çok kullandığım 4. Ve 5 numara olmuştu kızımda. Bu bebeğimde de aynısı olucak gibi. Yani ben kilosu geçti hemen geçeyim büyük no ya falan demiyorum bitene kadar kullanıyorum.. (Sleepy, 1 ve 2 no arasında hiç fark yok neredeyse. Sleepy, stoklucaksan direk 2 no alabilirsin. 1 no tek paket alırsın 40lı hastane için yeter.) baby me esnek çok beğenmiştim. Goonun alanı daha geniş ama esneme pek yok. Sleepy pişik falan hiç yapmıyor. Kızımda 2 yıl full sleepy kullandım. Şimdi bim bezine geçtm🤣malum 2 çocuk ekonomi. Molfix kullanmadım. Kızımda pişik yapmıştı. Oğlumda tercih etmedim. Onun yerime baby turco aldım. Sleepyle eşdeğer. Kalitesi gayet güzel hiç, sorun yaşamadık. 😋 Tüm bezleri bende uygun oldukça alıp stok yapmıştım. 5 aya giricek oğlm daha hiç bez almadık 🧿😄