Nehir-Poyraz minik_koala_ve_annesi inşallah 😁 bende hemen büyüyor zaten diye. Bide güvenmedim nolur nolmaz 😁 iki pakette 108li şimdilik yeter zaten
Dilarakr Nur22Elif haddinizi bilin sadece benimle değil kimseyle bu şekilde konuşma hakkınız yok. Önce saygı duymayı bileceksiniz. Ben tecrübesiz oldugumu belirttim bu benim düşüncem eğer Pişik yaparsa bez değiştiririm sorun ne size ne ben öyle yap demiyorum o kişiye eleştiriye acıgım ama hakarete asla kötü kalbinize ben nasıl söz edemiyorsan haddim değilse siz de bana hakaret edemezsiniz cahilce yada değil düşüncem kadın kadının düşmanı olmamalı kibarca uyarıp canım ben de bunu yasadım sende yaşama diye söylüyorum bu şekilde yapmamalısın diyebilirsiniz üslupsuzsunuz. Allah ıslah etsin
Nur22Elif Dilarakr amin amin cümlemizi.. inşallah Allah sizin de kalbinize birazcık merhamet verir de masum bi bebeğin canının acımaması her şeyden değerli olur. Kalın sağlıcakla. ✋
-MinikveAnnesi- SOSmom molfix 1 paket 1 numara 1 paket 2 numara aldım migrosta indirim var molfixte 1 paket alana 2. %60 indirimli
Muk02- SOSmom 250 tane 1 numara baby turko stokladım baby turko yorumlarını okudum o yüzden anneler şu aya kadar şu kadar gitti deyince aldım hayırlısı 40ına kadar 1 numara kullanan da çok
derinnguney SOSmom 1 numaradan çok almayın diyor herkes ben 2 paket almıştım hemen büyüyor diyorlar 🤷🏽♀️
belmayamac SOSmom Ben de molfix 1 numara 216lı, 2 numara 200lü, 3 numara 224lü, 4 numara 150li aldım indirime girdikçe aldım her numaradan. Hep numaralar birbirini tamamlayacak nitelikte bence. Bakalım doğduktan sonra hangisinden ne kadar kullanıcaz 😂
SOSmom minigimherseyim Çok tesekkur ederim paylasiminiz icin😊Biz de bez iceriklerini arastirdik ve Sleepy de karar kıldık ama iste adet icin fikir danismak istedim ki iyiki de oyle yapmisim.Herkesin tecrubeleri farkli yonde olmus 😀
SOSmom Mozcann Kac kilo dogmustu bebeginiz acaba ve su an kac kilo 😊Benim kızım minyon olacak sanırım o sekilde kiyaslayayim
Ozge SOSmom ben 132li sleepy extra 1numara aldım. Bebeğim 3200 doğdu. Ekstradan 40lı paket aldım 23-24 gün kullandım. Bez numarası işi bebeğin kilosuna bağlı. 3500 üstü bebekler çok az kullanıyor 1 numarayı. 4kilo üstü doğanlar direkt 2numaradan başlıyor. O yüzden elinizde kalmaması için stok yapmanızı tavsiye ederim.