zakar Arkadaslar 10 aylik bir bebegim var sezeryan dogum, simdi tekrar hamile olma olasiligim var eger hamile isem ikisinin arasi 19 ay olcak.doktorum 2 sene demisti iki sezeryan arasi erken olaniniz varsa bilgi verebilirmi
Trabzonliveasabi zakar bana doktorum bi sonrakini normal istiyorsan 2 sene eğer sezaryen istersen 6 ay bekle dedi
2bebe1gebe zakar doktorum banda 2 sene dedi ben süpriz şekilde 3 senede 3 sezaryan oldum😂ilk ikisinin arası 15 aydı ikinciyke üçüncü sezaryabımın arası 17 ay oldu şükür bişey olmaddı sadece 3.de çok dikiş acım oldu 2.deyken hiç olmamıştı diyebilirim
Zeyzeyp zakar bnmde oğlum 10 aylıkken tekrar hamile kaldım sezaryandı araları sizin gibi 19 ay olucak doktorum herhangi bi sorun olur vs bişy demedi cnm dhaa ikinci sezeryanıma az kaldı artk birdahaki randevuda gün vericek umarım ilkinden daha zor olmaz
myangelson zakar benim doktorum 2 yıl veriyorum en az 1 yıl geçmesi lazım üzerinden dedi bana sorarsan 2yil bekle dedi
Semaa12 Yengem 1.yi doğurdu 3aylıkken diğerine hamile kaldı doktor sıkı takip yaptı çok kilo almadı bide çocuğu 37 haftada aldı doktor riske atmamak için 2.5 kilo doğdu ama şimdi ikisininde massallahi var biri 4 biri 5 yaşında ameliyattan sonrada bı sıkıntı yaşamadi
zakar Trabzonliveasabi Bana normali hic solemedi 2 seneden once hamile kalma dedi simdi hamileysem o korkuttu beni😔
benkosarim zakar 19 ayda çok az bir süre değil öyle üzülmeyin dikişleriniz kapanmış olur Allah’ın izniyle
Cscn zakar bana da ikinci için 6 ay bekle dedi 2 ayım kaldı sabırsızca bekliyorum tekrar hamilelik için