Bebekkimm öncelikle normal mi sezeryan mı olacağına siz ve doktordan ziyade bence bebek karar veriyor. Yani o nasıl gelmek isterse en sağlıklı doğum o şekilde oluyor. 1 tane normal doğum yapmış ve 2. bebeğe hamile biri olarak söylüyorum, bundan sonra kaç tane daha çocuğum olur bilmiyorum ama eğer her doğumda bir tercih hakkı verilse mutlaka ve mutlaka normal doğum yaparım. Normal doğum yaptım ama sezeryan doğum yapanlara ayrı bir saygım var 😂 çünkü bıçak altına yatıp günlerce belki ilerleyen aylarda bile o kesikte acı çeken insanlar gördüm. Şahit oldum. Sezeryana saygı duyuyorum ama her şeyin normali güzel. Tercih hakkınız varsa bırakın bebeğiniz doğal bir şekilde gelsin. Normal sancılı bir doğum ama sezeryan da kesik atıldı iyileştim bitti gitti denilecek bir durum değil. İllaki onunda eksi durumları oluyor yani. Ayrıca normal doğumda hiçte öyle abartılacak bir sancı falan değil, ben iğneden korkan biriyim kesiksiz yırtıksız ve suni sancısız doğum yaptım 1 yıl önce şuan 2. Ye hamileyim dediğim gibi 😂 ben yaptıysam herkes yapar 🤣🤣🤣