Bir_mucize_olsun1 Kızlar haftaya 35 haftalık olucam muayeneye gidicem doktor sezeryen tarihi verirmi sizce size kaçıncı haftada gitginizde sezeryen tarihinizi verdi ? (2. Gebelik bu arada )
Emily37 Bir_mucize_olsun1 bende ikinciye hamileyim canım.İlkim sezaryen.Doktorum en başından beri bir sorun olmazsa 39.haftada doğum yaparsın bebeği öyle alırız dedi.dediği haftada kasım 10 ile 17 arası.Şimdilik öyle görünüyor ama nasip kısmet 🙏
Momandmom Bir_mucize_olsun1 bende 34+2 deyim sabah kontrolüm var tarih verir diye düşünüyordum çünkü 39 olmadan alırım dedi hep inş verir ya ben 22/09/2022 istiyorum 38+2 olmuş oluyor bakalım yarın öğrenicem heyecan iyice bastırdı
Misra- 33+3 de gittim gün vermedi canım. 36 da gel dedi. Bir iki güne gideceğiz inşallah verir bakalım 🙏🏻
Derya-mihra 35 de aldım ben tarihi. Hayırlısıyla eylülün 1inde doğumum var 38+5 haftalık oluyor. Benim de ikinci sezaryenim olucak.
rabia333 Ben de bugün gittim 34.haftadayım tarihi sordum iki hafta sonra gel daha net konuşalım dedi. 36 da veriliyor genelde sanırım.
Semra41 Bir_mucize_olsun1 3 hafta öncede konuşmuştuk dün kesınlestırdık ıslemlerı yaptık anestızı uZmanıula görüştük kan tahlıllerı I yaptık(36+1)🙏🏻