22 ağustosta 3 hafta kadar erken doğduk yinede cok şükür iyi dayandık. Ben ayın başından itibaren cok sıkıntı çektim bir sancım vardı ama idrar yolu enfeksiyonu gibi sağdan sağdan ağrı.onun dışında nabzım sürekli normal olmayacak şekildr yükseldiği için tansiyon ilacı ve kan cıvıltıcıya başlanmıştı.öyle böyle derken o günü gittiğimde artık dayanamadığımın farkındaydı dr da. gecesinde sancımla gelmiştim ama cok düşük cıkmıştı orda ben kıvranıyodum açılmam vs hiç biri yoktu.sabahıda doğum karar verildi biraz zorlu oldu doğum sonrası benim için diğer sezeryanlarımda daha geç kendime gelmiştim ağrılar daha azdı ama bunda odaya geldiğim gibi kendimdeydim cok ağrım oldu ama bir saate hafifledi.bebişimide yanıma vermişlerdi emzirmeye uğrasıldı ama hep uyukladı mama vermişler bir kaç kez yinede sürekli deniyorduk meme tutturmaya. Herşey iyi gitmeye başladı emmeyede alıştı gayet iyiydik sabah doktorumuzda baktı ikimize cok iyiydik daha sonra ben aniden kötülendim nefes alıp verdikçe hem göğsüm hem sırtım batıyodu yarım saat kıvrandım gelip baktılar ciğerlere hava doluyormuş bazı kişilere ameliyat sonrasında bende öyle olmusum hemde gaz cıkaramadıkça sancı veriyodu. O ağrıyı iki üç sefer yaşadım iğne vurdular. Taburcu olmadan öncede bebeği tekrar muayene ettiler ve tahlil için kan aldılar durumuna bakalım öyle gönderelim diye kanında yüksek oranda enfeksiyon var dediler kucağımda emzirdiğim bebeğimi öylece verdim gönderdim yoğun bakıma. Tedaviye başladılar 4-5 gün içinde yine bakacaklar ilerleme varmı yokmu ona göre cıkaracaklar inşallah. Sabahları daha hafif geçiyor ama 2. Ci gecemdeyim yine sancılanıyorum evet süreç uzun ve yorucu acılarımda tarifi zor ama o mis kokusu varya diyorum herşeye değer iyikide doğurmuşum miniğimi tüm acılar gecici hepsi unutulacak anı olarak kalacak sakin olmak herşeye gülebilmek gerek moral motivasyon bozmak yok 😁