Sevgibrs Selma-gkt muayeneden hemen sonra gelmediyse Nisan büyük ihtimalle dedi doktor, 5 - 6 saat sonra geldi benim
cennetinsusu Sevgibrs Gerçek sancı uyutmaz canım. Ama nişan geldiyse hemen de olabilir 1 hafta sonrada Allah yardımcın olsun inşallah 🤲🏻❤️
aleynakpnrr Sevgibrs hadi inşallah Rabbim kavuştursun ya. Darısı benim de başıma inşallah keşke sancim başlasa 🥹 40+4 bugün. Rabbim sana kolaylıklar versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🌺 yaz bize de
Sevgibrs aleynakpnrr Allahın izniyle atlatacagiz 🙏 sabah yine pembeli akıntıdan geldi hafif sancı devam ediyor hareketsiz kalmamaya çalışıyorum işte
Sevgibrs aleynakpnrr Allah razı olsun ya inşallah ediyorum sıkıntı yok şu an ama hafif sancı devam ediyor aslında sancım gece daha çoktu
aleynakpnrr Sevgibrs nişan geldikten 2 gün sonra oluyor galiba doğum vücudun hazırlanıyordur canım benim Allah yardımcın olsun inşallah düzene girer sancıların da bi anda kavuşursunuz yavrunla
Sevgibrs aleynakpnrr Allah bin kere razı olsun ya çok duygusalim, benim 4 yıl olmadı bebeğim. Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏çok dua ediyorum
aleynakpnrr Sevgibrs amin aminn 😍 ne kadar değerlidir şimdi senin için.. Bir an önce kavusmaniz duasıyla.. Bebek hareketlerini takip et canım benim
Sevgibrs aleynakpnrr bir iki saate nst ye gideceğim bakalım birseyler görecek miyiz 🙂tabiiki geç gelince herkes üstüne titriyor doğmadan
Sevgibrs aleynakpnrr şimdi çıktım nst den 80 e vuran bir sancı çıktı ağrım var dedim sıklaştıginda yine gel dedi acildeki ebe bakalım açıklık aynı 2 cm 10 gündür aynı. Suyun gelmesini ve sancıların çoğalmasını bekleyeceğiz
aleynakpnrr Sevgibrs Hadi ya hayırlısı olsun inşallah hakkınızda 🌺💘. Bende yarın gidiyorum bakalım doktorum ne diyecek bugün aradı beni sancın var mı dedi yok dedim en son pazartesiye kadar beklicek daha da dogmazsa suni sancı vericek doğumu başlatıcak 🥹
Sevgibrs aleynakpnrr suni sancıdan korkuyorum ya ben 🥺benim de pazartesi randevum hayırlısı olsun ya 🙏🌺
Sevgibrs aleynakpnrr ayyyyy hadi gözün aydın yaaaa yorgunsundur ama kısaca anlatır misinnn 🥰🥰gözün aydın yaaaa oh maşallah