nazlibs H-nurr Benimki 32+4 te döndü canım 36 ya kadar hatta doğuma kadar yolu var, dönebilir, benim doktorumda 30.hafta kontrolünde demişti bu saatten sonra dönmesi düşük ihtimal diye
mommysbrids H-nurr 32 de bas gelise döndü Sonra yetmedi 34 de makat gelise geri dondu Cani sıkıldı yeri genis buldu 36da zor bela tekrar kanala girdi döndü 😅😅😅
Sevensevilen H-nurr bence asıl gonlunde normal doğum varsa eğer , şartlar müsait olsa bile o doktorla normal dogurmayi bekleme
Ebru5252 H-nurr Merhaba banada 34 haftalikken ters dedi bikac egzersiz var 1 hafta yaptim ve normale dondu suan 38 haftalik gebeyim normal dogum olucak insallah. Bol bol yuruyus yapin kendinizi cok yormadan
Egemen_ozgur_annesi H-nurr dönse bile kanala girmesi gerekiyor canım. Doktor diyorsa birşey biliyor da söylüyor. Benim bebeğim 26 dan beri baş aşağı ve 31 +3 teyiz iyice aşağıda hissediyorum ama ilk çocuğum 4 kilo üzeri sezeryan yaptığım için bu de muhtemel 4 kilo veya üzeri olacak ve sezeryan olacak. Yani bazen görünüşte yolunda olsa da gidişat yine sezeryan oluyor 🤷♀️
minisinannesiiii H-nurr aynen saatlerce sanciyla uğrasmaktansa gel git açıklık kontrol et filan yarim saate hallediyolar sezeryanla
Meyvem -MinikveAnnesi- bebeğiniz ters dediniz ya hıçkırınca nerde hissediyorsunuz hirckirik sirasindaki hareketi benimki düzdü yanı baş geliş o zamanlar kasiklarimda hissediyordum hickirmasini bugün işe göbek deliği hizasında yan tarafımda hissediyorum dönmüş diye korktum bi an daha kontrole 10 gün var 33+5 haftalık
-MinikveAnnesi- Meyvem bende 33+5 im aynıyız 🌸 benimki yan duruyor sanırım şu an hep makat gelis degil kafasına gore takılıyor 😂 hıçkırık yeri degisiyor bazen göbek deligi hizasında bazen daha yukarda ya da asagıda hissediyorum. Daha yerleri var o yüzden dönüyor olabilir seninki de
whitemoon Benim de hep makat gelişti 36 ve 37 de sancılarım vardı 37+6 da suyum geldi ve hala tersti sezeryan oldum maalesef bende dönsün çok istedim ehzersiz yaptım olmadı
Krnn1 H-nurr çok erken değil mi bunu söylemek için. Bana da 30 da ters dedi ama canımı sıkmadı belki döner allahın işine karışma dedi😂 eşim neden ters diyor korktu bişey var sandı. Doktorum bebek bu yani istediği gibi durur sana mı soracak dedi😂😂
Seyma_nur1 H-nurr benimde 33 haftada bile düzdü bu aralar sanki ters olmuş hıçkırıklarını üstte hissediyorum 38 . Haftamdayım yani seninki düzelebilir de
Sarahh H-nurr çok saçma bebek doğacağı gün bile dönebiliyor daha doğumada çok var 10 kere pozisyon değişir hem yeride o kadar çok daralmamış 36 haftadan sonra dönmesi zor oluyor biraz
Pikachuuubaybi H-nurr H-nurr daha 32 desin döner 40. Haftada döndü tanıdığımın bebeği bolbol yürüyüş yap squat yap ne demek bu haftadan sonra dönmez