Semrakrbck Ben ilk bebeğimde tüm testleri yaptım üçüncü teste beni çok korkutmustu doktor bebeğin down sendromu olabilir diye ben aylarca kendime gelememiştim ama çok şükür bişey çıkmadı yine hamileyim bu bebeğimde hiç yaptirmak istemiyorum ama bir yandan da yapmam gerek diyor kaçıncı haftaya kadar yapılıyor bu test
Esrauysal Semrakrbck Vala 3 lu taramayi bende yaptırmayı düşünmüyorum ablamada dediler, gereksiz insanların psikolojileri ile oynuyorlar başka birsey değil, bebek sapa sağlam çok şükür, yani olsa bile Allah nasip etmiş vermiş oda evlat oda evlat
Semrakrbck Esrauysal aynen öyle yani arastirdik o kadar ben o günleri düşününce Allah kiskeye yaşatmasın çok zor doğumdan sonra bile çocuğumu merak ediyordum hastalıklı mi olacak diye çok şükür evladım saglikliydi
Mrvkdr05 Benimde 2. Hamileliğim ilkinde yaptım ikinci temiz çıktığı için doktorum üç dört istemedi bundada yaptırdım 11.14 arası diye biliyorum ben 11. Haftadayım söyledi yaptrdım ikinci temiz çıkarsa üç dört yaptırmıcam fiyatıda 190 lira ☺️☺️
Semrakrbck Mrvkdr05 ayy ben ikinde herşeyi yaptırdım gerekte yokmuş aslında 😂 bunu da randevu bulursam devlette yaptiracam ama 14 olacak yetişir umarım özel düşünmüyorum ya