Zuzuu86 İlginç bıseyse konu şampuan 😅 oğlumda erik aşermıstım kızımda şampuan şimdide nane ve vişneye aşerdim ama şimdi tatlı ☺️ Sureklı tatlı sakız çiğnemek istiyorum
minismom Halaycibasiteyteyaheyytilili dun bira aserdim 🤣😝 ama icmedim tabiki icmemde sigarayı bırakmısım biraylamı zehirlicem cocugumu
Ebrusavran Sigara, cif kokusu, toprak , halada aseriyorum çok canım istiyo napcam bilmiyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ilkhayat Halaycibasiteyteyaheyytilili cinsiyet ne bende yeşil sabun aseriyorum böyle yiyip bitiresim geliyor deli gobi kokluyup duruyorum bazen köpüğünü yiyorum yutmuyorum ama doktorumda sordum oda dedi bişey olmaz 🤷 öyle deyince yiyesim geliyor 😂
Rena94 Ilkhayat yorumlara bakiyorumd kac haftaliksizniz arkadaslar ben 9+2 herseyden iyreniyorum siz ne guzel boyle masAllah
hayirlisi06 Deli gibi kar aş eriyorum tabiki bulamadım üç dört gündür ağzım sulanıyor Allahım çok canım çekiyor çok. Bildiğimiz beyaz kar
KubraKaranKaya Halaycibasiteyteyaheyytilili teşekkür ederim 2 hafta sonra doğumum var ama demir eksikliğim riskli olduğu için damardan takviye yapacaklar
3bebeli1kedili İlk 3 ay deli gibi vişne suyu turşu ekşi ne varsa istedim sonra sultani bezelye yetmediğim halde internette gördüm aklıma düştü bulduk ettik ama aşermenin en güzeli herhalde şeftali oldu gecenin üçünde buram buram koktu ben hayal ediyorum ki eşim gidip alacak gelecek ya da beraber çıkıp bulacağız falan getir den sipariş verdik 😂 bir tık hayal kırıklığına uğraşmış olabilirim 🤪 geçen de hastaneye giderken inşaat yanından geçiyorduk ayy ne kadar güzel çimento koktu mis gibi dedim eşim de alayım sana bir çuval çimento yememek şartıyla kokla dur demişti 😂
Krnn1 Halaycibasiteyteyaheyytilili beton ve cif alıp yiyesim geliyor. Bazen bulaşık yıkarken cifi kokluyorum
minikkusum123 Ben düğünde dağıtılan çerez aşerdim gidelim sana kuruyemiş alalım diyor eşim annemler olmaz öyle değil sokakta düğünde dağıtılacak oturup düğünde yiycen aynı tat değil diye istememiştim çok şükür bi düğün buldukta oturdum yedim 😂
Momy_eyyuptalha Halaycibasiteyteyaheyytilili semaver çayı yakınca dumani kokusuna bayılıyorum 🤣🤭 eşim semaver çayı yakıyordu bende dumanı kokusunu almaya çalışıyordum manyak ça bişey 🤣