Halaycibasiteyteyaheyytilili Deli gibi mazot benzin kokusu cif kokusu deterjan kokusu abooo ne değişik karıyım neler neler aşermişem😁😁
bayanmor12 Halaycibasiteyteyaheyytilili bende aynı kokuları deli gibi koklamak istiyorum yanlız olmadığını bilmek beni mutlu etti 😅 bide ayrıca yağlı boya kokusu koklamak istiyorum deli gibi ve çok kınıyorum kendimi 😅😅
M_05 momstwogirl bende aynı durum söz konusuydu..iki aylık hamileydim bilmiyordum..sigarayı resmen yiyordum..özellikle külü ..kendime hakim olamıyordum.etrafimdan bir kişi hamile olmayasın diyorlardı..öyle şüphelenip test yaptırmıştım..şuan 39 +2 gunluguz..
mhrmom Hiç aşermedim desem😂 eşim o yüzden aşermenin ne demek olduğunu bilmiyor(du) konu açılınca bugün öğrendi 🤣🤣🤣
KubraKaranKaya Ben toprak . Alçı. Moloz aşwriyorum hemde nasıl. Yıkılan bina görünce alıp yiyesim geliyor. Demir eksikliği var ondan diyorlar
Minikveannesi123 Halaycibasiteyteyaheyytilili ben mandalina aserdim bugün bir yağmur yağdı kıs geldi aklıma sonra tv karşısında buz gibi olmuş Petek üzerine konan mandalinalar geldi aklıma olsada yesem dedim veeeee ağzım sulandı
KubraKaranKaya Halaycibasiteyteyaheyytilili teşekkür ederim 2 hafta sonra doğumum var ama demir eksikliğim riskli olduğu için damardan takviye yapacaklar