bendeanneyim1 arkadaşlar selam benimde şu an sırtımda sağ tarafımda ağrım var 36+0 karnımda ağrı yok ama sırt ağrısı var sanki tuvaletimi yapıp rahatlicakmışım gibi var mı bilgisi olan lütfen hala uyuyamadım 🙏🏼
benguuusk Selma-gkt ilk defa bu kadar uzun sürdü yalancı kasılmaymış uzanınca oluyordu oturunca değil uyuya kalmışım normaldede olurdu ama kısa süredı bu sefer uzun sürdü nedenn bilmiyorum
Selma-gkt benguuusk İnanır mısınız aynı şeyi bugün tüm gün yaşadım sık sık sertleşmeler oldu sürekli idrara çıkma sürekli baskı…gitsem bişey yok diyecekler biliyorum. Mecbur bekliyoruz..
enakcs oznuroznur07 eve gittim, sancılar devam etti bebek toplanması vs devam etti, doktor kontrolümde nst istedi bu sefer sancım baya varmış kesmek için yatış verdiler
benguuusk Because dün gece uzun sürdü kasılma ve toplanma sadece uzanınca ağrı vardı oturunca yoktu ama ilk defa saatlerce sürdü acaba bu Doğumun yakın olduğunu gösterir mı
Because benguuusk evet olabilir canım belki nst ye girsen sancın çıkabilir .sancın varmı peki şiddetli
Anne4142 benguuusk Aynısını ben De yaşıyorum sanırım doğum yaklaştığı için rahim kendini hazırlıyor dün gece kötü geçti benim de 🤷🏻♀️ Kontrollerde de doktor hep normal normal diyor doktora yazasım gelmiyor suyum gelene kadar ekstra doktora yazmayacağım ve kontrol günlerim bekleyeceğim sanırım
benguuusk Because şuan yok fakat gece vardı batma baskıda sık idrar çıkma vardı oturunca yürünce geçti yalancı sancı olduğu orada anladım yoksa gidicektim acile
benguuusk Anne4142 geçmese gidicektim gerçekte otursan yürüsen bile ağrı olurmuş sadece oradan ayırt edebildim belirtiler gerçek gibiydi yoksa