egeninincisii benguuusk Tek başına belirti değil ama benim oğlum doğumdan 2 gün önce sağ tarafta toplanmaya başlamıştı.
Kcktrkul benguuusk canm bende 37+4 sağ tarafıma toplandı kaç saattir bu şekilde belimdede hafif ağrılar oldu karnımda değişik bir ağrı vardı ve hareketleri canımı acıtıyor
Mores benguuusk bebek kasılması için dakika tutabilirsiniz. Düzenliyse doğum hazırlığı başlamış olabilir. Ortalama 7-10 dakikada bir toplanıyordu 40+6 da ilk kez başıma geldi. Hastaneye gittim 1cm açıklık olmuştu.
yamacalimoms benguuusk Doğum sancısı düzenli olur, ve sizi aşırı derecede rahatsız eder dinlenmeyle geçmez Ama dinlenmeyle geçiyorsa doğum değildir
DidemDnnz Ben de bebek toplanıyor zannediyordum ama kasılma oluyormuş, nts’ye girdiğimde 35 haftada sancım çıktı ilaç başladılar. Bence doğuma varsa daha bi Dr görünsen iyi olabilir
oznuroznur07 Benım bebe toplanıyor, bıde her hareketı canımı acıtıyor kasıktan bacak aralarına vuran degısık bı agrı var sancıma gıbı yorgunluktan olabılır mı acaba . Karnımda az agrıyor gıbı oluyor gecıyor 37. Hafta
benguuusk as_af yalancı kasılmada olabilir bilmiyorum kı sırt ağrım var 2 sattır arada bebek toplanıyor başka ağrım yok
as_af benguuusk tehlikeye atma bence bende aynı durumu yaşamıştım hastanede tam durumu hatırlamıyorum ama sonrasinda progeatan kullanmistim
Selma-gkt benguuusk Bebek sürekli toplanmaya yani karnınız sertleşmeye başlarsa gidin doktora ihmal etmeyin. Bende de var doktor erken doğum riskin var dedi bana. 34. Haftaya kadar evden çıkışın yasak dedi yani sonuç itibariyle son haftalarda yapıyorlar o hareketi ve o kasılma anlamına geliyor aslında. He tek başına doğum için yeterli değil ama unutmayalım ki herkeste doğum sancısı olmuyor. Dikkatli olmak lazım. Çok hareket etmeyin dinlenin. Doktorunuza da danışın mutlaka.
Because benguuusk 2 dakikada bi 40 sn kadar sertleşme oluyorsa düzenli kasılmanız var demek.dakika tutun bence
enakcs oznuroznur07 eve gittim, sancılar devam etti bebek toplanması vs devam etti, doktor kontrolümde nst istedi bu sefer sancım baya varmış kesmek için yatış verdiler
Aysen17 Benimkide hep sağ tarafımda toplanıyor bıçak saplanıyormuş gibi sancım oluyor alt bölgemde karnımda da acı var