Furkanvedadininannesi 33+4 üz 33. Haftaya girdiğimizden beri felaket ağrılarım oluyor en çok da akşam belim kasıklarım karnım bebekde kasılıyor ağlıcak vaziyete geliyorum sizde de oldu mu yalancı sancılarınız kaçıncı haftada başladı ben gibi olan var mı
TinyBabys Furkanvedadininannesi ilk bebeğimde çok oluyordu. Erken doğurma korkusundan 32.haftada çantamı hazırladım. Ama kızım 39+6da doğdu.
Pineapplee Furkanvedadininannesi bende 34 teyim bi haftadır bende de ağrı oluyor ama sanci değil gibime geliyor 🤷🏻♀️ yalanci sanci dedikleri bu mu
Momandmom Furkanvedadininannesi bu saatte uyanık olmamın sebebi diyeyim sen anla. 34+2 deyim ağrıdan uykumdan uyanır oldum. Ama normalmiş yinede yarın kontrolüm var doktoruma sorucam
Furkanvedadininannesi TinyBabys banada doktorum böbrek büyümesi ve mantar yüzünden erken doğum ihtimalimin olduğunu söyledi 36 37 olsak korkmicam ama şuan çok erken
Evin45 TinyBabys bende33+4 haftalığım aynı dert bende de var sırt kuyruk sökümü ve sol bacak ağrısından geçen gece çocuk gibi ağladım ve bebeğim inanılmaz derecede hareketleri yoğunlaştı karımda çok baskı oluyor dün doktora sordum hepsi normal dedi
Furkanvedadininannesi Pineapplee bildiğim kadarıyla bu oluyor bebek içeride kasiliyor düzensiz bel kasık karın ağrısı oluyor
Furkanvedadininannesi TinyBabys Amin inşallah canım benimde diğer hamile annelerde vaktinde sağlıkla alsın alalım kucaklarimiza meleklerimizi
Furkanvedadininannesi Mel16 tesekur ederim bende canım 30 haftalikdi kontrole gittiğimde o zaman 22mm büyümüş dedi şuan ne kadar bilmiyorum
Asilbaby Furkanvedadininannesi gözünü korkutmayayımda kardeşim 32’den sonra ağrı sızı sancı eksik olmuyor suan 36+2’yim.
Furkanvedadininannesi Asilbaby ne güzel sizin çok az kalmış Rabbim sağlıkla vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin