Furkan-Rukiye35 Merhaba arkadaşlar korona aşısı ile gebelik arasında bir bağlantı var mıdır acaba bi etkisi olumlu yada olumsuz ?
kuzeymomsss Furkan-Rukiye35 geçen sene 25 temmuzda aşı oldum 3 Eylülde hamile olduğumu öğrendim. Aşı ile ne ilgilisi olabilir ki hamileliğin
1erkekkannesiiii Furkan-Rukiye35 soruyu anlamadım ben ne gibi bir bağlantı olabilir ?? Aşı gebeliği önler mi diye mi soruyorsunuz? Aşı başka gebelik başka. 3 aşılıyım gebeliğimin ilk haftasında covid geçirdim su an 18. haftadayız gayet sağlıklıyız. Sorunuzu detaylı yazarsanız belki daha iyi cevaplarız
Anneadayi89 Furkan-Rukiye35 ekim 2021 de 3. doz asimi oldum aralik 2021 de hamile oldugumu ögrendim olumsuz bir etkisi yok yani
Furkan-Rukiye35 1erkekkannesiiii Gebelik oluşumunu etkiler mi şuan bekleme dönemindeyiz kürtajdan dolayı aşı olursam gebelik oluşumunu olumsuz yönde etkiler mi?
hhacerozer Furkan-Rukiye35 en iyisi hiç olma canım işini garantile sonuçta kimse sana olur yada olmaz diyemez kesin o yüzden olma dikkat et hastada olmamaya çünkü aşının koruyuculuğu da şüpheli her şeyi şüpheli bence