gizemrdpl KubraResul iki parmağına jel sürerek orayı kontrol ediyor sonra kemik yapına da bakıyor uygun mı diye canım bende korkuyordum ama dayanılmayacak bırsey degılmıs kendını sıkmazsan çok daha rahat geçer
Neslihan2600 KubraResul hiç korkulcak gibi bisi degil. İnsanlar çok abartıyor rahat bırak kendini 10 saniye sürüyor yada sürmüyor. 2 parmağıyla kontrol edip çekiyor hiç bişey yok
Smya Hiç Bir sorun olmaz bu genital bölge temizliği bizim ülkemizde çok abartılıyor ne yazık ki, orası kıllı bir bölge bunda ne gibi bir sıkıntı olabilir ki tabi çok uzun mide bulandıracak şekilde olmasında biraz varsa bir şey olmaz bence,
Neslihan2600 Busra98_ ben 35. Haftadan beri çatı muayenesi yaptırıyorum çok rahat bırak kendini hic acısı yok çok normal alıştım kendini kasma yeter
askinsy nesliincekas ya ben yaptırdım ama cihaz sahteymiş ilk bi inceldi tüyler sonra her yerim eskiye döndü :(( orjinal cihazlı bi yere gitmek lazım
askinsy gizemrdpl O kadar minikse almaya gerek yok bence ama kıl kıl yoğunsa temiz gitmek en güzeli tabi ki