Byzctn Gebeliğim ile beraber tiroit sorunum başladı. Yüksek çıktı bunun icin bir ilaç verdi doktor levotiron 25 mcg çok şükür iyi geldi sabahları aç karna içiyorum..
ikizlerimveannesi Byzctn endişelenme bir çoğumuzda hamilelikte oluşan sorunlardan biri benim de çok yüksekti çarpıntıdan duramıyordum nabzım 120lerde çıkıyordu hep ellerim falan çok titremeye başlamıştı ilaç kullanıyorum aylardır asıl ilacın kullanılmaması bebek için sıkıntı olur her ay değerlerime bakılıyor nerdeyse normale döndük şükür🙏
Syln123 dilosss bende kullanıyorum ilk hamile kaldığımda 16.6 idi şimdi 4 e düşürdükten doktorlar 2.30 düşürmemiz lazım diyor 100 lük kullanıyorum😌
Zhrnc Kızlar ama dikkat edin aksatmayın Bende değerler 3 e düşmüştü Ama oğlum doğduğunda onun 10du Ben son zamanlarda düzenli kullanmadm Siz öyle yapmayın bebekleriniz tiroit hastası olarak doğmasın dilosss Syln123 Byzctn
Zhrnc dilosss daha 1 aylıgız ne gibi birşey var bilemiyorum Ama ben son aylarda artık sıkıldım birsürü ilaç içmekten Dozları kendi kafama göre ayarlayıp dengesizce içtim
Totuu Canim tedirgin olacak bir sey yok.ilacini duzenli kullanirsan normale donuyor.sadece ilaci ictikten 40dakika falan bekle sonra kahvaltini yap
Zhrnc Yagmur1991 benim o aylarda 5 oldu en son 2 ye düştü ama ramazanda oruç tuttugumda yükselmişti Ama düzenli kullanımda düştü değerim
arastiran_anne Gebelikte troid hastalıkları ile ilgili gönderimi okumanızı tavsiye ederim. https://instagram.com/p/BlfQY_VHX0W/
gzmkly Byzctn bnde 28. Haftaya kadar kullandım ama sıkıntı yapma gebelikte olabiliyormuş yeter ki ilaçları düzenli iç sonra normale dönünce ilacı kesiyor doktor bende euteox 25mg kullandım