Bebekkim12 18+5 hic kilo almadim.63 le hamile kaldim ilk 3 ay bisey yiyemedim simdide yiyemiyorum az yiyorum istahim.yok kızımda 54 le hamile kalip 84le dogum etmistim ama bunda niye boyle oldum anlamiyorum bide kizimda odem vardi sismistim. Su an ki kilo 60
Mervektk1126 Der_0 🙂 ben tuzsuz yiyorum asitli şeyler tüketmiyorum öok fazla su tüketiyorum ilk kızımda preklaamsi olmştum o yüzden dikkt edyrm çok kilo almamam gerekiyo yoksa ooooo şmdiye 10 kilo alırdım😂
Semra41 Orkide_20 aynen erken gelıyor cnm 😊haftalardır çektiğim agrınn Hatti hesabı yok bugun doktorum hatta dayanamıyorsam bugun yatışını verelım ıstersen dedı ama bebiş en az 2 gün küvezde kalır sarılık gecırme olasıgı da artabılır dıyınce dayanırım dedım küvezde duracağına karnımda dursun😊
Der_0 Kokenilya kız hiç onuda almasaydın ne gerek vardı 🤪💋bebeğin iyi sağlıklıysa boş ver sen kilo almasanda olur
Muge_K Sinemakarsuu benim doktorumda kilo hiç sevmiyor ya. Ben 20. Haftadan sonra hızla almaya başladım. Benimde dikkat etmem gerekiyor doğuma kadar en fazla 4 kilo alsam iyi olucak
ldyarse Sinemakarsuu 25+4’teyim 54 kilo hamile kaldım şuan 65 kiloyum öyle abur cubur kola cips yemiyorum dikkatli beslenmeye çalışıyorum ama bünye meselesi sanırım çokta takmıyorum aslında her gören hiç değişmemişsin kilo almamışsın sanki diyor. İçimizde can taşıyoruz elbet gider bu kilolar 😂