Cilemm1 4 aydık deniyordum ilk 3 ay neden olmuyor diye çok takmıştım üstelik ben çocuk doğurmuş biriyim hani diyorlar ya senin çocuğun var illa ki olur 3. 4. Çocuk öyle bişey yok bak olmayınca olmuyor birde düşük yaptım ve bende çok istiyorum yaşım ilerliyor en son doktora gittiğimde rahim duvarın çok incelmiş dedi tedavi uygulanacak ama bir kaç ay daha geçsin adetin düzene girsin öyle tedaviye başlayalım dedi bende bu ay çok ümitlenmedim nasıl olsa olmayacak dedim bu sıra da bende sürekli tekrar eden idrar yolu enfeksiyonu var geçmek bilmeyen madem adet düzenini bekleyeceğiz bi aile hekimine gideyim dedim orda öğrendim şaşırdım beklerken olmuyor herkeste bunu söylüyor belki ama gerçekten doğru kafanda bitir hiç anlamadığın anda bi bakmışsın gebesin kendine bişeyler bul uğraşacak kafa dağıtacak biz bahçe aldık eşimle oraya gidip sürekli toprakla uğraştım çiçek fidan sebze ne varsa ektim topladım stres atmama sebep oldu sende farklı bi faaliyetlerde bulun arkadaşım gerçekten işe yarıyor Allah gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda çocuk sahibi olursunuz