Asilbaby Arkadaslar 6 eylülde sezeryan olacağım nedense doktoruma sormadım fiyatı o an aranızda avcılar hospital sezeryan fiyatını bilen var mı?
benkosarim Asilbaby bir arkadaşım giriyor da normal doğum için 6.500 lira demişler sezeryanı bilmiyorum sormadım ben Anadolu Yakası’nda oturuyorum sadece sohbet ederken geçen gün söyledi
Emily37 Asilbaby arkadaşım 1 ay önce sezaryenle doğum yaptı 6.500₺ ödediler sanırım canım.Ama hiç memnun kalmadılar hastahaneden ve personelden bilgin olsun
Yagmurrr_ Asilbaby sezeryan doğum yaptınız deneyimlerinizi ywzabilurnsnz agri kesici yapiyorlarlarmi Acaba bide kac gün kaldiniz
Emily37 Asilbaby Nil hanıma gidiyordu canım.Doktordan ziyade hastahane ve personelden memnun kalmadı arkadaşım.ilk bebeğinide orda doğurmuş arada çok fark var dedi hep
Asilbaby Emily37 ay hadi inşallah benimki öyle olmaz valla ilk gebeliğim tramva kalmasından korkuyorum.
Emily37 Asilbaby dediğim gibi doktorundan değil hastahane ve personelden şikayetçiydi.Zaten 2 gün kaldı çıktı canım.
Yagmurrr_ farahinannesi Emily37 ne gibi sikayetleri oldu bnde sezeryan olucam orada da tedirgin oldum
Emily37 Yagmurrr_ ilgi yok birazda pis falan dedi.bişiy istiyoruz saatler sonra geliyor gibi falan.ilk doğumuda ordaydı arkadaşımın o zaman daha temizdi herşey ve personel daha iyi daha pratikti dedi
Yagmurrr_ farahinannesi ben de sürekli gidiyorum da bi sıkıntı yaşamadım yani tabiki doğum olunca personellerle daha çok hasır neşir oluyosun bende sezeryan olmayı düşünüyorum da bakalim nasıl olucak