Deletedmom_13 Merhaba kızlar, yine bir umut diyetsiz veya şunu yaptım deyip zayıflayan var mı? Acelem yok. Gebe değilim, 75 kiloyum 60 olmam gerek😞 Diyet denedim ama başardım diyemem ya.. Nedense o laneti yapamayrıım😞🤣
Burcu-2634 Deletedmom_13 geçen sene 120 kişodan 103 e düştüm halen de 103 kiloyum o kiloyla hamile kaldım halen aynı kilodayım ill defa bi doktor 5 6 kilo al dedi bana ama alamadım gram alıp gram veriyorum 😂
mommytobe_ Deletedmom_13 yani diyet olarak degil de atistirmayi birakabilirsin gunde iki ogun beslen ara sira istedigin gibi beslensen de saglikli yemeklere yonel boyle boyle yavastan verirsin bi anda diyet kafasina girip her seyi sifirlamaya gerek yok
Deletedmom_13 Burcu-2634 hey Maşallah 🤣 bugünde bana 75 kilosun gebe kalman için ver diyordu birisi … Alakasız bazen
Burcu-2634 Deletedmom_13 kilo engel değilmiş hamile kalmaya bütün arkadaşlarım kilolu hamile kaldı valla bana da çok dediler çocuğun olmaz zayıfla diye 1 sene zorlu süreçten sonra doğal yoldan hamile kaldım sallamak lazım boş insanları 😂
Papatyaa_01 Eşim diyetsiz herhalde bi 30 kilo ve üzeri kilo verdi bir yılda 110lardan 79a kadar düştü. Çok abur cubur yerdi gazlı içecekler felan hepsini bıraktı. Yemeklerini iki öğüne düşürdü öğlen 12 kahvaltı akşam 5 akşam yemeği. Ara öğün olarak türk kahvesi form bisküvi meyve yer. Ekmek olarak sadece kahvaltıda iki dilim tam buğday ekmeği yiyor. Birde sabahları aç karna bir tatlı kaşığı sirkeyi bi su bardağı suya karıştırıp içiyor sirkenin etkiside çok. Aynı şeyleri bende denedim ama sirke içemedim hergün, ekmeği ve abur cuburu bırakarak bi 10 kilo vermiştim :)
Papatyaa_01 Banada insülin direncin var kilo vermen zor diye hap yazmıştı doktor bi ay anca kullandım gerçi kendi çabamla bi 10 kilo verdim ama bende kiloyla hamileliğin alakası yok diye biliyorum şuan bile boyuma göre kilolu sayılırım çok şükür hamile kaldım. Ve nice kilolu arkadaşlarım hamile kaldı
canserko Deletedmom_13 pr dr yavuz yörükoğlunun bu konuyla ilgili birkaç youtube videosunu izledikten sonraZ hem ruh hem beden sağlığım acısından aralıklı oruc adı altında beslenmemi düzene soktum 3 ayda yaklaşık 10-12 kg vermiştim hem de geri almamak üzere Müsait zamanda videolara bir bakın derim
Deletedmom_13 canserko aralıklı orucu bende çok düşündüm, ve faydasını gören çok kişi var bakacağım videolara saolun
Zehross03 2 ögün yiyip ekmegi azaltınca birde aksam erken 6 da kesersen yeme icmeyi tamamdır istedigin herseyi yiyebilirsin ben mesela dana gibi yiyorum ama kilom hep 67 iki ögün ve erken kestigim icin bu kiloyla hamile kaldıkya bakalım insallah ipin ucu kacmaz
Deletedmom_13 Zehross03 evet ya zaten ekmek yeme 2 öğün ye iş bitiyor da azıcık nefis herseye cekiyor