JaleTogrul Birminikcivciv bende 33. haftadayim sanci gibi degil ama toparlaninca canim yaniyo ya sanki derim yirtilacakmis gibi😐
Serap-Yigit Benim yara varmış gibi acıyor. Doktor ultrasonla bakarken bastırmayın lütfen çok acıyor dedim hatta. Neden olabilir bilmiyorum doktor da bir şey demedi. 28. Haftadayım
Meyvem Birminikcivciv 33+3 um hareket ettikçe canım aciyor bide popoma doğru itiyor sanki kendini çıkmaya çalışıyormuş gibi benimki baş geliş sizinde öyle mi
Birminikcivciv Meyvem Benim baş geliş yerleşmiş. Gaz sancısı gibi sancım var bebek hareket ettikçe de canım yanıyor. Genital kemiğim ağrıyor.
mommysbrids Birminikcivciv vala 32. Hafta benimde öyle Ilk gebeligimdede böyleydi ama 35 de falan baslamisti bu acilar. Suan 30dan itibaren her hareketi olmasada cogunlukla canimi yakiyoe nefesim kesiliyoe bazen makat gelis suan kafasini mideme yasladiginda kasilip kaliyorum resmen O hareket ettikxe karnim agriyor sivazliyorum surekli epeyde hareketli
Imree Ben 18 haftaligim ama bu dediklerinizin hepsi bende bu haftada oluyor normalmi böyle olmasi Gecen hafta kontrole gittigimde Kafasi Bas assagi dönük duruyordu ama doktor normal onlar yer degistirio sürekli dedi
mommysbrids Imree aslinda 18 cok erken bunlari hissetmen için cunku 32ye göre epey küçükler 18. Haftada
Serap-Yigit zeynepikra_61 ben doktora söyledim bir şey demedi. Sadece acıttıgı için özür diledi. Demek ki önemli bir şey değildir
can25 Birminikcivciv bebegim icerde hareket edince ve dönünce benim başım dönüyo midem bulaniyo hissediyorum. yalvarıyorum nolur fazla dönme diye 😄
zeynepikra_61 Serap-Yigit Bende söyledim hassasiyet hissediyorum diye ama bana da birşey söylemedi 🤐 şimdi uykularım kaçıyor acaba birşey mi var diyorum acaba normal doğum sırasında birşey olur mu vsvs diye aklım çıkıyor 🙄😣
Serap-Yigit zeynepikra_61 yok olmaz bence. İlk oğlumda da vardı bende. Çok şükür bir şey olmadı. 8 sene geçti. Bir cesaret ikinciyi yaptım 😂inşallah sağlıkla kucağınıza alın
berfin_21 Birminikcivciv aynı haftadayız aynı şeyleri ben de yaşıyorum en çok ta idrar torbama baskı yapıyor