Babydream Happy kids den geldim kimse cevap vermiyor😪 Dünden beri sanki benim çocuğum değil, çok ağlıyor uyumuyor emmiyor😩 dün gece acile gittik inanlmaz gazı varmış lavman yaptılar 2 ay 8 günlük bebeğim normalde çok sakindir ama 2 gündür akşam üstü 7 de ağlamaya huysuzlanmaya başlıyor bugün hiç kakasını yapmadı napıcam bilmiyorum çok çaresizim
Kleopatra- Babydream Gazını çıkarmak için uğraşın. Ilık suya sokun duş aldırın. Doktor damla falan yazar büyük ihtimalle, onları kullanın aksatmadan. Elbet geçer, gaz sonuçta neredeyse çoğu bebekte oluşan bir durum.
2bebisannesi58 Babydream oglumda oyleydi canimm aksam 8 diyince aglamaya baslardi ne yaptysak susturamazdik ta ki kendi yorulup uyuyana kadar tek sakinlestigi elimizin ustunde yuzu assgi dogru cevirip dolandiriyoduk o sakinlestryodu .kac kez acile gittik sonuclar heo temiz cikti sadece gazi coktu bi kez lavma yaptilar ondan sonra hafta bi kakasini yapar oldu ama ebeler normal dedgi icin sorun etmedik surekli masaj yapiyodum kaka 1 haftaya kadar yolu var endise etmeyin aglamasida mutemelen gazdir kimyon suyu icin bi cay kasigi yarisi da bebgnze verin gecmis olsub
yamacalimoms Babydream Daha yeni başlıyoruz canım daha ne huyları çıkacak sen gör, çaresiz hissedicek bişey yok normal bu arada 2 gün kaka yapmaması beslenmesi vs nasıl? Masaj yap bebek yağıyla karnına güzelce bişeycik olmaz hep öyle büyüttük
Bora5832 Babydream ben de gördüğüm her yere yazıyorum ama gaz probleminden biz de çok çektik.Kantaron yağının içine az bir şey kekik yağı damlatıp karnına sürün çok güzel gaz çıkartıyor kekik yağı az olsun ama 1-2 damla
Maviii canım gazını çıkarmaya bak neden çaresiz olasın, gerekirse ılık banyo, sıcak su koyun ayak altına bol bol youtube da gaz çıkarma videoları izle.. okuyun sakin olun gaz olayı en fazla 2 ay daha çekersiniz sonra düzelir inşallah
Babydream Maviii gazını normalde çok güzel çıkaran bir bebek ama neden böyle oldu anlayamadım 😓 gazını çıkarmaya çalışıyorum ama emmemesi beni çok üzüyor memeye gelince çığlık kıyamet zar zor tutturuyorum birazcık emip bırakıyor
Babydream Kleopatra- normalde gazlı bir bebek değildir çok güzel çıkarırdı gazını ama şu 2 gündür nedense delicesine ağlıyor en sınunda da yorgun düşüp uyuyor 😓 emmemesi çok yıpratıcı benim için
Ebuli3454 Ahhh bacım ahhh çingen kadın demiş ki çocuğumun hasta olmasından korkmam da huyunun değişmesinden korkarım demiş.. az bir nem kapsınlar hiçbirimiz evlatlarımızı tanıyamıyoruz.. gaz bebeklerden 3 aydan önce gitmiyor kolay kolay sık biraz daha dişini az kalmış. Rabbim sabırlar versin.
Babydream Ebuli3454 gerçekten öyle çocuğumu tanıyamıyorum sanki benim değil gibi huylar sergiylemeye başladı sanırım atak haftasındam kaynaklı, çok zor şu gaz😓😓
Kubrailkan Atak dönemi filan mı acaba. Benim bebeğim 12 Haftada bir değişti eyvah eyvah 🤣 depresyona filan girdim tek bakamadım. Şimdi iyiyiz geçip gidiyor 🥰
Babydream Kubrailkan sanırım atak haftasında 😓 inşallah kısa sürer çünkü stresten üzüntüden ağzımın içi yara doldu sabah bir kalktım dudağımda uçuk çıkmış psikolojim bozuldu🥺 bende tek bakıyorum eşim sağolsun karşıdan bakıyor sadece….
Babydream 2bebisannesi58 bizimde çok gaz çıktı röntgen çektiler, bizim hiçbişekilde sakinleşmiyor kucakta duruyor bir kaç dakika sonra yine ağlamaya başlıyor çok çaresiz kalıyorum kimyon suyunu kendim içiyorum ama sütümden geçerdir yaklaşık bebeğim 2. Haftasından sonra hep içmeye başladım bu aralar aksatmıştım çok
Babydream yamacalimoms çok tecrübesizim ne yapıcağımı bilmiyorum elim ayağıma dolaşıyor o ağlıyor onunla birlikte bende ağlıyorum elimden bişey gelmiyor çünkü yapıyorum aslında çok masaj yapıyorum her duş sonrası güzelce masaj yağıyla falanda yapıyorum ama beslenmesi şu 2 gündür yok diyebilceğim kadar az emmek istemiyor memeye gelince kendini ittiriyor normalde meme düşkünü bir bebek memede bekler ama 2 gündür tamamen başka bir bebek var karşımda. Şu bir kaçgündür kakasını az yapıyordu dün çok az yaptı bugün hiçç yapmadı
2bebisannesi58 Babydream aslinda ne yaparsak yapalim gazi bitmiyo cok gazliysaki bnm oglumda oyleydi 4. Ayindan sonra cok sakinlesti rabbim yardimcin olsunn canimm gececek bu gunlerde
yamacalimoms Babydream Sütünü sağ çay kaşığıyla yudum yudum ver aç kaldıysa doymuyordur ondan agliyodur o yüzden de kaka yapmiyodur beslenemedigini için, biberon kullanmadan çay kaşığıyla yavaş yavaş içir yarına yapar kaka doyarsa rahat uyur
Kubrailkan Merhaba emzirebildiniz mi emmiyor diye üzülüyorum yazmışsınız ona istinaden yazıyorum yanlış anlamayın 🙏 yatar pozisyona getieince benimde kızım hala çığlığı basıyor bazen. Bende bizim yatağımıza yatırıp yanına kendimde yatıp memeyi ağzına veriyorum. Yani demem o ki emzirme pozisyonları deneyin derim. Evet daha zor hatta dışarıda bir yerde o şekilde istese ne yaparım bilmiyorum ama.ac kalmasın diyoruz yapıyoruz işte 🤷🏻♀️🥺🙏
Babydream Kubrailkan merhaba şimdi görüyorum zorlu günlerden geçiyoruz 🥵 bedenen çöktüm sanırım telefonu elime alıcak halim kalmıyor bazen🫠 evet çok şükür emiyor 🙏🏻 biran çok korkmuştum memeyi bırakıcak diye ama öyle olmadı çok şükür. Ayakta gezerken emzirmeyi denedim öyle tuttu çünkü bizim kız gezmeyi ve kucağı çok seviyor napalım yeterki emsinde 😇
Dyg___ Babydream ah ahh bende ilk günden beri çekiyorum bu sorunu bizde az gitmedik acillere lavmanlar fitiller çocuk asla onlar harici kakasını yapmıyor ağlamaktan sıkınmaktan sancıdan kıpkırmızı oluyo ne emiyo nede uyuyabiliyodu bizim ultrasondada aşırı gaz çıktı. Doktorlar artık hastane hastane gezdirmeyin bu bebek böyle dedi. Bizde masajlarla vs. Rahatlatmay çalılıyoruz. Son gittiğimiz kontroldede doktorumuz kilosu az sütün yetersin dedi ek olarak mamaya başladık ve çocuk kendine geldi. Ağlamasının sebebi sütünün artık yetersiz gelmesi olabilir. Mama vermeye başlayınca kak yapmayada başladı ama bu seferde mama kabız yaptı 😩 kabus geri döndü yani 2 günde bir zeytinyağı içiriyorum onu içince yapıyo kakasını. Ayy valla bilmiyorum ya şu 3 ay bi geçsede bebeklerimizde bizde kurtulsak şu gazdan insanın içi gidiyor gözlerinin içine bakıp sancı çekmesi ağlamasına😞
Babydream Dyg___ normalde aşırı gazlı bir bebek değildir ama bu ara yediklerimden mi kaynaklı yoksa atak haftasından mı bilemedim🫠 sütüm yetersiz değil çok şükür farklı mamalar deneyerek bebeğinizin hangisini iyi geldiğini bulabilirsiniz biz ilk doğduğun da hipp organik combiotic almıştık anne sütüne çok yakın bir mama deneyebilirsiniz mamasının içine bir kaç damla damlatalirsiniz . Allah herkesin yardımcııs olsun gerçektne bebek bakmak dünyanın en zor ama bi o kadarda en güzel şeyi